Franšizna punionica i za Hrvatsku

Četvrtak
10.12.2015
Radenska je upravo objavila kako je postignut dogovor kojim Radenska postaje franšizni partner kompanije PepsiCo za Hrvatsku.
 

– Iznimno nam je drago što smo dobili priliku proširiti postojeću suradnju s PepsiCo i postati odabrana franšizna punionica te kompanije za Hrvatsku – izjavio je Marian Šefčovič, glavni direktor Radenske i direktor za jadransku regiju unutar matičnog društva Radenske Kofola ČeskoSlovensko. Radenska će preuzeti punjenje proizvoda kompanije PepsiCo Pepsi, Mirinda i 7UP za hrvatsko tržište, kao i distribuciju ovih bezalkoholnih napitaka geografski zahtjevnim hrvatskim terenom.

– Već imamo odličan radni odnos s kompanijom PepsiCo i drago nam je reći da usko surađujemo s Badelom koji je dosada bio partner tvrtke PepsiCo, a kako bismo osigurali da prijenos poslova teče glatko i tako mogli jamčiti da svi trenutni partneri i poslovni klijenti budu profesionalno opskrbljeni proizvodima PepsiCo bez prekida i zastoja – dodao je Šefčovič.

Radenska je jedan od najvećih proizvođača mineralne vode u jadranskoj regiji, gdje je njeno ime nekoć, a tako je i na mnogim mjestima danas, bilo sinonim za mineralnu vodu. Glavni su joj proizvodi svjetski poznata mineralna voda Radenska Classic u premium kategoriji, koju podupire raznovrstan portfelj voda i bezalkoholnih napitaka, poput Ore i Pepsija. U proljeće 2015. Radenska je postala članom obitelji grupe Kofola. Kofola je jedan od vodećih europskih proizvođača bezalkoholnih napitaka s osam proizvodnih pogona i 1.900 zaposlenika u Slovačkoj, Češkoj, Sloveniji i Poljskoj. 

Izvor: Liderpress.hr