Drugi put u Opatiji

Petak
20.05.2016
Na Sajmu franšiza FEC 2016 u Opatiji, koji se održava 2. i 3. lipnja, ponovno će sudjelovati turistička tvrtka Fly Fly Travel te proizvođač peciva Mini Pani.
 

Tvrtke Mini Pani i Fly Fly Travel bili su izlagači i na prošlogodišnjem FEC-u, a ove su godine odlučili ponovno predstaviti svoje franšizne sustave zainteresiranim poduzetnicima. Fly Fly Travel je, inače, početkom godine otvorio prvu franšiznu poslovnicu u Rijeci, a Mini Pani predstavništvo u Zagrebu kako bi franšiznu mrežu bolje proširili i na hrvatskom tržištu.

IMG:6425:

I ove godine na Sajmu franšiza, financijskih i konzultantskih usluga u Opatiji

Štand tvrtke Fly Fly Travel na FEC-u 2015.

Jelena Ristić, franšizna menadžerica u tvrtki Fly Fly Travel, kaže da im je taj nastup donio nova poznanstava, poslovne prilike i poslovne uspjehe. – Na Sajmu smo upoznali sadašnjeg primatelja master franšize za teritorij Hrvatske, Lucu Žica iz Rijeke. Sva su naša očekivanja bila ispunjena. Stoga je za našu kompaniju Sajam franšiza u Opatiji od velikog značaja i sa zadovoljstvom nastavljamo prošlogodišnju tradiciju – objašnjava Jelena Ristić.

Budući da im je primarni cilj proširiti franšiznu mrežu u Hrvatskoj, ove će godine na Sajmu izlagati i primatelj master franšize Luca Žic, s kojim će zainteresirani moći neposredno razgovarati. – Na samim će štandovima biti i nekoliko predstavnika tvrtke, među njima predsjednik tvrtke Igor Vujović Nađi te direktor Bojan Stupar. Želimo predstaviti poslovnicu u Rijeci i privući nove kontakte, što će omogućiti širenje franšizne mreže u Hrvatskoj – kaže Jelena Ristić.

Poslovanje u franšiznoj podružnici u Rijeci, koju je otvorio upravo Luca Žic, za sada ide po planu. Očekuje se, kako kaže Ristić, rast poslovanja u ljetnoj sezoni.

IMG:6431:

Uvjerili smo se da postoji interes za naš sustav
Štand tvrtke Mini Pani na FEC-u 2015.

Franšizni sustav Mini Pani također će nastupati na Sajmu u Opatiji budući da su, kao što smo spomenuli, ove godine ponudili franšizu i za hrvatsko tržište. – S obzirom da smo početkom ove godine započeli poslovanje u Hrvatskoj i Sloveniji, želimo što više promovirati našu franšizu na tim područjima. Prošle smo godine također izlagali i uvjerili se da postoji interes za naš sustav, prije svega jer smo osmislili vrlo dostupan franšizni koncept. Ulaganja potencijalnog primatelja su minimalna, dok veći dio profita ostaje njima – kaže Kornelia Šild Ferenc, rukovoditeljica direkcije prodaje i marketinga u ovoj tvrtki.

Zainteresirani kandidati će moći razgovarati s vlasnikom Gaborom Kovacsem, Korneliom Šild Ferenc te rukovoditeljem poslovnice u Zagrebu Zsoltom Pohleom.

Prema najvama organizatora, na Sajmu će nastupiti desetak franšiznih sustava, iz nekoliko zemalja regije.