10.06.2016

Nove franšize za španjolski lanac

Naturhouse, lanac specijaliziran za prodaju dijetetskih preparata te savjetovanje o zdravoj prehrani, franšiznu mrežu odnedavno širi i na Malti.

Ulaskom na ovo tržište, jedan od najuspješnijih španjolskih franšiznih sustava, povećava svoje prisustvo na 30 zemalja. Kako se navodi u službenom priopćenju, tvrtka je potpisala ugovor o master franšizi, te će za razvoj poslovanja na tržištu Malte biti zadužena lokalna tvrtka Nifra SRL. Primatelj master franšize obvezuje se u narednih sedam godina otvoriti 15 Naturhouse centara za zdravo mršavljenje.

Naturhouse Fot. Naturhouse

Svaki Naturhouse centar ima besplatno savjetovalište. Na temelju razgovara sa dijetetičarima, klijentima se propisuje individualni plan prehrane. Preparate ili dodatke prehrani koje bi trebali koristiti tijekom dijete, klijenti kupuju u samom Naturhouse centru.

Španjolska tvrtka u franšiznoj mreži trenutačno ima 2.123 centra, a prema planovima za ovu fiskalnu godinu, trebala bi otvoriti bar još 17 poslovnica diljem svijeta. Od zemalja ove regije, centre za zdravo mršavljenje Naturhouse za sada ima u Hrvatskoj i Sloveniji. Nove partnere i primatelje master franšize traže, pak, i u ostalim zemljama regije.

Podijeli članak

Komentariraj na forumu

0

želite više?

newsletter Franchising.hr

If you see this, leave this form field blank