08.08.2016

AccorHotels

Pridružite nam se i osjetite snagu grupacije!

Proširite vlastito poslovanje uz našu franšizu!

Orbis Group hotelska je grupacija s dugogodišnjim iskustvom, koja je svoje ime i mrežu gradila na hotelijerskom tržištu Poljske. Godine 2000. priključili smo se hotelskom lancu Accor – najvećem svjetskom operateru hotela, koji upravlja mrežom od preko 4.000 objekata diljem svijeta i primatelj smo master franšize za 16 zemalja Centralne, Istočne i Jugoistočne Europe. Zahvaljujući dobroj praksi te standardima preuzetim od našeg partnera, postali smo lider u Poljskoj, a potom i jedan od glavnih igrača u hotelskoj industriji u Centralnoj i Istočnoj Europi.

Orbis Group ima više od 100 hotela diljem Centralne, Istočne i Jugoistočne Europe, s preko 18.900 soba, koji posluju pod osam prepoznatljivih brandova: Sofitel (4 hotela), Novotel (21), Mercure (33), M gallery (2), Pullman (1), Ibis (31), Ibis Styles (7) i Ibis Budget (9).

Prisutni smo u devet zemalja: Poljskoj, Mađarskoj, Češkoj, Rumunjskoj, Bugarskoj, Latviji, Litvi, Makedoniji i Slovačkoj. Sada želimo prisustvo i u ostalih sedam zemlja za koje posjedujemo master prava: Hrvatskoj, Srbiji, Bosni i Hercegovini, Estoniji, Moldaviji, Crnoj Gori, Sloveniji.

Spojite međunarodno iskustvo s poznavanjem lokalnog tržišta

Znamo da uspješno upravljanje hotelom u promjenjivim tržišnim uvjetima predstavlja veliki izazov. Poslovne ciljeve, međutim, lakše ćete dostići ako se oslonite na iskustvo jakog partnera. Ulazak u Orbis Group omogućit će vam i da brže ostvarite svoje poslovne planove. Od nas ćete dobiti sve što je potrebno kako biste investiciju što prije povratili i povećali profitabilnosti poslovanja. Suradnja s grupom Orbis garantira prijenos jedinstvenog know-how-a, spajajući poznavanje lokalnog tržišta sa svjetskim iskustvom i vrijednostima koje već 45 godina gradi i promovira skupina Accor.

Iskoristite stručnost i iskustvo u poslovanju

 • Podrška stručnjaka

  Naš tim savjetnika i stručnjaka stoji vam na raspolaganju. Njihovo znanje i iskustvo po svim pitanjima upravljanja hotela pomoći će vam u donošenju važnih poslovnih odluka.
 • Garancija kvalitete proizvoda i usluga

  Poduzeli smo sve mjere kako bismo dostigli zadovoljavajući stupanj usluge te kvalitete proizvoda. Primjena ovih procedura omogućit će vam da gosti uvijek budu zadovoljni ponudom vašeg hotela.
 • Optimizacija troškova poslovanja

  Dobit ćete sva znanja o optimizaciji troškova poslovanja te izgradnji i modernizaciji hotela. Analizirat ćemo ponude na tržištu i predložiti najpovoljnije cijene proizvoda i usluga.

Povećajte vlastite prihode

 • Jak marketing i promocija usluga

  Djelotvorne marketinške kampanje te povjereni standardi branda Accor omogućit će vam brzo proširenje kruga zadovoljnih gostiju.
 • Rezervacijski sustav TARS

  Uz svjetski sustav rezervacija TARS svakako ćete povećati prodaju. U našim hotelima, 47,3% svih rezervacija ostvarenih u 2011. godini, generirane su kroz ovaj sustav.
 • Potencijal online kanala distribucije

  Iskoristite mogućnost promoviranja hotela koristeći međunarodne te domaće online prodajne kanale.
 • Međunarodni program lojalnosti Le Club

  Samo u Poljskoj, primjera radi, ovaj program redovito koristi više od 180 tisuća članova, gostiju naših hotela.

Napravite najbolje mjesto za rad

 • Potpora u procesu zapošljavanja

  Naša potpora u procesu regrutiranja osoblja omogućit će vam zaposliti kandidate s najvećim profesionalnim potencijalom. Na raspolaganju su vam i baze podataka, u koje na godišnjem nivou uđe 250 tisuća prijava.
 • Obuka za osoblje

  Svim zaposlenicima omogućen je pristup programima obuke hotelske grupe Orbis, kojima će poboljšati svoje stručne kvalifikacije. Pored toga, mogu iskoristiti priliku te pohađati kurseve u najbližoj Accorovoj Akademiji.
 • Motivacijski programi

  Pomoći ćemo vam i pri izboru najboljeg motivacijskog programa, kako bi vaši zaposlenici povećali radnu učinkovitost te bili maksimalno zadovoljni na poslu.

Iskoristite licencu za uspjeh!

Znamo i razumijemo specifičnosti hotelskog tržišta, a naše je znanje rezultat bogatog iskustva u vođenju vlastitih hotelskih objekta. To našu ponudu čini prilikom bez premca.

Odaberite jedan od međunarodnih brandova grupacije Accor i pridružite se najvećem lancu hotela u Središnjoj i Istočnoj Europi.

Dovoljna su 3 koraka:

Postojeći hotel Novi hotel

1. Predstavljanje osnovnih informacija o franšiznim brandovima grupacije Accor i koristima suradnje

1. Predstavljanje osnovnih informacija o franšiznim brandovima grupacije Accor i koristima suradnje

2. Predstavljanje potpore u područjima prodaje, marketinga, distribucije te IT-ja, kao i provjera objekta – utvrđivanje mogućih prilagodbi željenim standardima grupacije Accor.

2. Predstavljanje potpore u područjima prodaje, marketinga, distribucije te IT-ja, kao i deteljna tehnička potpora, koja će omogućiti da novi hotel posluje po svim standardima brandova grupacije Accor.

3. Priprema i potpisivanje potrebnih franšiznih dokumenata te dogovor o procesu integracije hotela u brandirani lanac.

3. Priprema i potpisivanje potrebnih franšiznih dokumenata te dogovor o procesu integracije hotela u brandirani lanac.

Želite saznati više o brandovima grupacije Accor? Popunite kontakt formu ili nam pišite (engleski jezik)!
malgorzata.morek@accor.com

Odaberite prepoznatljivost i postanite naš partner!

Accor hotels by Orbis

Podaci o kandidatu
Ime i prezime *
Kompanija
Grad *
Telefon *
E-mail *
Dodatni komentari i/ili pitanja
Komentar ili pitanja
If you see this, leave this form field blank

Podijeli članak

Komentariraj na forumu

0

želite više?

newsletter Franchising.hr

If you see this, leave this form field blank