21.11.2016

Seminar posvjećen franšizingu u Beogradu

U subotu, 26. studenog, u okviru multikongresa Serbian Visions 2016, održat će se seminar pod nazivom „Franšizing – ključ uspjeha u kriznim vremenima“.

Seminar o prednostima te potencijalima franšiznog poslovanja organizira Privredna komora Srbije, a održat će se u subotu 26. studenog u Hotelu Radisson Blu Old Mill u Beogradu, od 12 do 14 časova.

Serbain Visions 2015, Franšizing Fot. Serbian Visions 2015

Seminar je namijenjen svima koji žele saznati više o franšiznom vidu poslovanja

Foto: S prošlogodišnjeg seminara o franšizingu

Sudionici seminara moći će saznati kako funkcionira franšizing, kako djeluje u modernim poslovnim strukturama, kakve su mogućnosti za proširenje poslovanja kod privrednih društava kroz franšizu, kako kreirati franšizni koncept , kako se pravno regulira franšizing u Srbiji i svijetu...

Seminar je namijenjen svima koji žele saznati više o ovom vidu poslovanja – studentima, nezaposlenima, poduzetnicima koji su zainteresirani za nova ulaganja ili koji započinju svoje poslovanje, poduzetnicima koji žele proširiti i transformirati svoje poslovanje, tvrtkama koje su zainteresirane za rast i razvoj svog poslovanja putem franšize, institucijama koje su franšizno poslovanje prepoznale kao jak agregat zapošljavanja, konzultantima u malom poduzetništvu, bankama koje prate trendove u poduzetništvu i prilagođavaju se potrebama svojih klijenata.

Govornici na seminaru bit će Marica Vidanović, savjetnik u Centru za bilateralnu suradnju Privredne komore Srbije i Igor Bogojević, direkor tvrtke Profit system Adriatic.

Ulaz je slobodan, broj mjesta je ograničen.

Podijeli članak

Komentariraj na forumu

0

želite više?

newsletter Franchising.hr

If you see this, leave this form field blank