– Franšizni koncept Fly Fly Travela mi se učinio idealnim za moje poslovanje te ideje koje sam željela provesti – Tanja Prčić
Ponedjeljak
05.12.2016
Tvrtka Fly Fly Travel proširila je franšiznu mrežu u Srbiji – nova je poslovnica otvorena u Subotici.
 

Nova franšizna poslovnica tvrtke Fly Fly Travel otvorena je 1. prosinca u Subotici, a primatelj franšize je Tanja Prčić, vlasnica tvrtke Happy holiday. Nova članica franšizne mreže, inače ekonomist po struci, od malena je mnogo putovala te samostalno organizirala putovanja za sebe i svoje prijatelje. Otuda i njezina želja da se bavi turizmom.

Želja mi je bila otvoriti turističku agenciju u rodnom gradu, u Subotici. S obzirom da je Fly Fly Travel vodeća turistička agencija, pretraživala sam njihove web-stranice. Potpuno sam slučajno vidjela da daju franšizu. Odlučila sam popuniti upitnik i tražiti informacije o franšiznom poslovanju. Ovaj mi se franšizni koncept učinio idealnim za moje poslovanje te ideje koje sam željela provesti – priča Prčić.

Nakon obuke od šest tjedana uslijedilo je otvorenje poslovnice u čemu su joj, kako kaže, također pomogle kolege iz Fly Fly Travela. – Vrlo sam zadovoljna obukom koju sam prošla te cjelokupnom organizacijom – kaže ona.

Na početku poslovanja će mi jako značiti pomoć iskusnog agenta prodaje koji dolazi iz Fly Fly-a, koji će određeni period biti uz mene. Takva je podrška važna početnicima kako bi napravili prve korake i poslije bili sigurniji u svoj rad – dodaje Prčić.

Inače, tvrtka Fly Fly Travel osnovana je 2009. godine i prisutna je na tržištima Europe s konstantnom tendencijom rasta. Svoje poslovnice imaju u Podgorici, Istanbulu, Rijeci, Beču i Ljubljani, a od 2016. posluju i u Hrvatskoj.

Očekuju da će poslovnica u Subotici napraviti dobre rezultate, jer će, praktički, biti zastupnik za sjeverni dio Srbije.

Fly Fly Travel, otvaranje, Subotica

Foto: Potpora od samog početka Fly Fly Travel

Pored osnovne djelatnosti, prodaje turističkih aranžama te avio-karta, tvrtka izdaje i Fly Fly Inflight Magazin, magazin o civilnom zrakoplovstvu, putovanjima, turizmu, posjeduje FlyFly Shop u kojem se mogu kupiti makete raznih zrakoplova, te FlyFly akademiju za obuku kabinskog osoblja.


Popularno na forumu