Naša namjera je da u svakoj županiji imamo poslovnog partnera – osobu ili tvrtku koja će postati primatelj Husse franšize za to područje.
Zorislav Zlatar
Srijeda
18.01.2017
Husse je u Hrvatskoj dobio novog primatelja master franšize – tvrtku Golden Spirit koja je krenula u intenzivnu kampanju širenja mreže.
 

Zorislav Zlatar je za franšizni sustav Husse saznao upravo čitajući stranice Franchising portala. Kako im je ovaj koncept odmah privukao pažnju, poželjeli su i sami pokrenuti posao. Tvrtka Golden Spirit postala je, tako, primatelj nekoliko pojedinačnih franšiza u Hrvatskoj. – Od starta smo smatrali da je Husse jedinstven i vrlo uspješan sistem koji funkcionira svugdje u svijetu. To je spoj vrhunske švedske kvalitete proizvoda i dokazanog i do u detalje razrađenog sistema dostave hrane za kućne ljubimce do krajnjeg korisnika, tj. kupca. Pošto je u Hrvatskoj već postojao pimatelj master franšize, od njih smo kupili prava za nekoliko single-unit franšiza – objašnjava Zorislav Zlatar.

Međutim, nakon nekog vremena ukazala im se mnogo izazovnija prilika. – Tvrtka koja je kupila master franšizu je imala više djelatnosti i nisu se mogli posvetiti Husse konceptu tako da smo mi, odnosno, tvrtka Golden Spirit, otkupili master franšizu za Hrvatsku – objašnjava Zlatar.

Postavili su visoke ciljeve te se odmah "bacili" na širenje mreže. – Hrvatska ima 21 županiju. Naša namjera je da u svakoj županiji imamo poslovnog partnera – osobu ili tvrtku koja će postati primatelj franšize za to područje. Trenutačno vodimo razgovore sa svima koji su zainteresirani da uz malo ulaganje počnu voditi jedan vrlo ozbiljan i profitabilan posao. U tom smislu, pozivamo sve zainteresirane da nas kontaktiraju, a u obzir dolaze samo oni koji će se potpuno posvetiti Husse konceptu – objašnjava Zlatar.

Snagu Husse koncepta oslikava brojkama – 1.100 franšiznih jedinica diljem svijeta, a portal FranchiseDirect ih je prošle godine rangirao među top 100 franšiza na svijetu. – Svi koji sada, na početku razvoja, uđu u partnerski odnos s nama, mogu biti sigurni da su uložili svoju energiju i investiciju u dobar posao – ističe Zlatar.

Husse je švedski proizvođač i distributer hrane za ljubimce (pse, mačke i konje), ali i dodatnih paleta proizvoda poput kozmetike i ostalih preparata za njegu ljubimaca. Ove godine slave tri desetljeća poslovanja.