20.03.2017

Jezik matematike svi razumiju

Škola mentalne aritmetike "Malac genijalac" otvorena je nedavno i u Mađarskoj – to je treće tržište u regiji na kojem ovaj koncept posluje te planira razviti mrežu franšiza.

Nakon Srbije i Bosne i Hercegovine, "Malac genijalac", škola mentalne aritmetike, počela je s radom i na teritoriju Mađarske. U Mađarskoj će franšiza poslovati pod nazivom Kis Zseni, što je i prijevod imena "Malac genijalac" na mađarski jezik. – Nakon nastave na mađarskom, koju je "Malac genijalac" organizirao u školi u Subotici, javila se logična mogućnost da se djelatnost proširiti i na susjednu Mađarsku. Pozitivna iskustva iz Subotice presudno su utjecala na donošenje ovakve poslovne odluke – objašnjava Vladimir Novicki, vlasnik franšiznog koncepta "Malac genijalac".

Malac genijalac, mentalna aritmetika Fot. Malac genijalac

Malac genijalac:
Škola mentalne aritmetike otvorena je i u Segedinu

Vladimir Novicki je s partnerom iz Mađarske osnovao tvrtku koja je, zapravo, primatelj master franšize za tu zemlju. Prvu školu mentalne aritmetike otvorili su samostalno u Segedinu. – Nakon pokretanja nastave i upisa prve generacije polaznika, očekujemo otvorenje novih centara, a mreža će se širiti kao i dosad – davanjem franšize – objašnjava Novicki.

Mentalna aritmetika te računaljka abakus predstavljaju, prema njegovim riječima, novinu na mađarskom tržištu te su očekivanja optimistična, imajući u vidu i popularnost koju je ova franšiza za kratko vrijeme stekla u Srbiji. – Nedostatak konkurencije svakako jeste prednost, ali, s druge strane, bit će potreban dodatni marketinški napor kako bi se program u dovoljnoj mjeri prezentirao na novom tržištu – dodaje Novicki.

Podijeli članak

Komentariraj na forumu

0
Jezik matematike svi razumiju

Dosad nije bilo komentara na članak. Nek Tvoj bude prvi.

Forum 41 teme, 71 komentara

želite više?

newsletter Franchising.hr

If you see this, leave this form field blank