Tanja Ćepulo i Sanja Korkut iz Rijeke – zadužene za Husse franšizu na teritoriju Primorsko-goranske županije
Četvrtak
21.09.2017
Novi franšizni ugovori potpisani su za Primorsko-goransku, Brodsko-posavsku i Požeško-slavonsku županiju. Franšize će voditi tri mlade, poduzetne žene.
 

Proteklih mjesec dana bilo je vrlo uspješano za franšizni sustav Husse u Hrvatskoj. Potpisana su još dva franšizna ugovora te će hranu za pse i mačke ovog švedskog branda novi franšizni partneri dostavljati na području triju županija – Primorsko-goranske, Brodsko-posavske i Požeško-slavonske.
Zanimljivo je da su franšize „otišle“ u ruke tri mlade poduzetnice. Za Primorsko-goransku županiju primatelji franšize postale su Tanja Ćepulo i Sanja Korkut iz Rijeke, vlasnice tvrtke TaSana, dok će druge dvije županije pokrivati Irena Sočković iz Slavonskog Broda, vlasnica tvrtke IGS.

Zorislav Zlatar, primatelj master franšize za brand Husse u Hrvatskoj, kaže da su se za ove poduzetnice odlučili jer su pune elana, želje za radom i imaju dosta dobrih ideja. – Primorsko-goranska županija pokriva prilično veliko područje, prostorno i po broju stanovniku. Populacija je oko 300.000 stanovnika. Zato smo birali franšizere koji su spremni raditi. Tanja i Sanja iz Rijeke svjesne su da Husse franšiza ima veliku perspektivu, ali su isto tako svjesne da uspjeh ne dolazi preko noći – kaže Zorislav Zlatar.

Kada je riječ o Brodsko-posavskoj i Požeško-slavonskoj županiji, Irena Sočković je, prema njegovim riječima, dobila respektabilan teritorij s velikim potencijalom. – Njezino iskustvo, znanje i želja zasigurno će rezultirati odličnim poslovnim rezultatima. Svi primatelji su prošli obuke o Husse načinu poslovanja, kao i o samim proizvodima. Posla ima jako puno, a novo znanje i podrška trebaju im omogućiti uspješan početak i organizaciju posla. Husse franšiza je jako cijenjena i uspješna upravo zbog toga što višestruko vraća sav trud, vrijeme i sredstva koja uložite u poslovanje – objašnjava Zlatar.

Prije nego što su postale dio Husse „obitelji“, Tanja Ćepulo i Sanja Korkut iz Rijeke kažu da su neko vrijeme razmišljale o pokretanju vlastitog posla. Ova ih je franšiza privukla najviše zbog prirodnih i visokokvalitetnih proizvoda namijenjenih životinjama. – Cijeli smo život okružene psima i volimo životinje. Specifične potrebe našeg kućnog ljubimca uputile su nas na istraživanje zdravijih i prirodnijih proizvoda. Husse sustav nam se učinio vrlo dobro razrađen te specifičan po suvremenim načelima prodaje i dostave. Mislimo, prije svega, na online narudžbe te dostave na kućnu adresu. Također, ono što nas je privuklo je 100% prirodna hrana, bez GMO-a, umjetnih bojila i konzervansa. S obzirom da i same konzumiramo takvu vrstu prehrane, isto to smo poželjele ponuditi našim ljubimcima, ali i podijeliti ovo znanje s ​​drugim vlasnicima kućnih ljubimaca – kažu na početku razgovora Tanja i Sanja.

Do sada se nikada nisu bavile privatnim poslovima. Radile su uglavnom u većim sustavima. Posljednjih 11 godina Tanja radi u projektiranju i prodaji kuhinja, pa je ulazak u drugi posao, koji se temelji na prodaji, smatrala prirodnim korakom. – Stečena iskustva u navedenom području rada puno su mi značila za pokretanje vlastitog posla, a spajanje posla sa životinjama dovelo me je do toga da radim u području koje izrazito volim – kaže Tanja Ćepulo.

Sanjina priča nešto je drugačija. Ona dolazi iz akademskog svijeta i zapravo ju je na promijenu karijere ponukao ljubimac Sabi. Inače, posljednjih sedam godina radi kao voditeljica Ureda za studente s invaliditetom na Sveučilišnom savjetovalištu Sveučilišta u Rijeci. – Imala sam tu sreću da učim od studenata s invaliditetom kako živjeti život, cijeniti mnoge stvari i pomicati vlastite granice. Obje smo mišljenja da raznovrsne profesionalne kompetencije koje smo usvojile tijekom dosadašnjeg rada, kao i obostrana motiviranost za razvoj privatnog posla, uz jasno definiranu ideju i ciljeve, može dovesti do razvoja uspješnog poslovanja – kaže Sanja Korkut.

Kad su se odlučile na ovaj posao, ušle su sa željom da potencijalnim kupcima približe važnost zdrave i kvalitetne prehrane kućnih ljubimaca. – Brigom o prehrani ljubimaca možemo učiniti mnogo za njihovu bolju i bezbrižniju starost, a samim time prevenirati i smanjiti troškove liječenja. Vjerujemo da će našim individualnim pristupom Husse koncept biti prepoznat na području Primorsko-goranske županije – kažu njih dvije.

Irena Sočković iz Slavonskog Broda – zadužena za Husse franšizu na teritoriju Brodsko-posavske i Požeško-slavonske županije

Irena Sočković iz Slavonskog Broda kaže da je, prije nego što je potpisala franšizni ugovor, bila nezaposlena te da joj se Husse franšiza učinila idealnom za pokretanje vlastitog posla. – Iskustvo u dosadašnjem radu na raznim poslovima, koji su u većini slučajeva bili u prodaji, dobra komunikacija s ljudima, za mene je bila presudna da se odlučim baš za Husse franšizu. Husse je svjetski lider u kućnoj dostavi hrane za ljubimce. To da je švedski brand koji uspješno posluje već 30 godina, samo po sebi govori o stabilnosti i profitabilnosti koncepta. Još jedna od prednosti u nizu je što se može raditi od kuće, te samo mogu organizirati svoje vrijeme. Osim toga, riječ je o uhodanom sustavu, detalja osmišljenom načinu vođenja posla – navodi Sočković što ju je sve privuklo Husse sustavu.

Zorisalv Zlatar ističe da je iskustvo više od 1.100 Husse franšiza u cijelom svijetu pokazalo da se svaki uloženi početni trud u razvoj poslovanja, poslije višestruko vraća. Stoga ne sumnja da će ispravnim pristupom poslu i novim primatelji postići odlične rezultate.

Podsjećamo, Husse je ranije, tijekom ove godine, dobio franšizne partnere i za teritorij grada Splita, Zagreba (zapad i jug) te Bjelovarsko–bilogorsku županiju i istočni dio Zagrebačke županije.


Popularno na forumu

Vuna kao vrijedan resurs

POZDRAVLJAM VAS SVE U IME GOSPODNJE, ŽELIM DA ZNATE DA VAS NIKADA NE MOGU ZVESTI POGREŠNO... DOBIO SAM ZAJAM OD 25,000 EURA SA 3% KAMATE OD PRAVOG ZAJMODAVCA. ON SE TAKOĐER...

3 komentara
zadnji 18.03.2024
Vuna kao vrijedan resurs

POZDRAVLJAM VAS SVE U IME GOSPODNJE, ŽELIM DA ZNATE DA VAS NIKADA NE MOGU ZVESTI POGREŠNO... DOBIO SAM ZAJAM OD 25,000 EURA SA 3% KAMATE OD PRAVOG ZAJMODAVCA. ON SE TAKOĐER...

3 komentara
zadnji 18.03.2024
Vuna kao vrijedan resurs

SRETNA NOVA GODINA SVIMA VANI. ZOVEM SE ALBERTINA I SRETNA SAM ŠTO SMO DOŠLI DO 2024. ŽELIM BRZO PODIJELITI SVOJE RANO SVJEDOČANSTVO O KAKO SAM OVE 2024. GODINE DOBILA...

3 komentara
zadnji 17.01.2024
Studenac preuzima lanac Lonia

Pozdrav svima koji čitaju ovaj savjet, ja sam Dragana Letić. Imam troje djece i radim kao medicinska sestra u Zagrebu već 3 godine. Ako čitate ovu poruku, već ste u...

1 komentara
zadnji 31.07.2023
Biznis iz druge ruke

Pozdrav svima koji čitaju ovaj savjet, ja sam Dragana Letić. Imam troje djece i radim kao medicinska sestra u Zagrebu već 3 godine. Ako čitate ovu poruku, već ste u...

4 komentara
zadnji 31.07.2023
Biznis iz druge ruke

Pozdrav svima koji čitaju ovaj savjet, ja sam Dragana Letić. Imam troje djece i radim kao medicinska sestra u Zagrebu već 3 godine. Ako čitate ovu poruku, već ste u...

4 komentara
zadnji 31.07.2023
Biznis iz druge ruke

Poštovana, Tvrtka Family Shop za sada franšiznu mrežu isključivo razvija na matičnom tržištu u Poljskoj.

4 komentara
zadnji 05.12.2016
Biznis iz druge ruke

Molim informaciju kako stupiti u kontakt s firmom family Textiles? Hvala

4 komentara
zadnji 04.12.2016