Franšizni seminar u Beogradu

Sudionici seminara će se upoznati s osnovnim načelima franšiznog poslovanja, načinom na koji funkcionira odnos davatelja i primatelja franšize te pravnim aspektima franšizinga.

Foto: Prošlogodišnji seminar o franšizingu
Utorak
14.11.2017
Seminar o prednostima te potencijalima franšiznog poslovanja pod nazivom „Franšizing – kako uspjeti: Problemi i kako ih prevladati?“ održat će se 25. studenog 2017. u Beogradu, u okviru multikongresa Serbian Visions 2017.
 

U organizaciji Privredne komore Srbije, u subotu, 25. studenoga 2017. u hotelu Radisson Blu Old Mill u Beogradu, održat će se seminar o franšizingu. Seminar počinje u 12, a završava u 14 časova. Ulaz je besplatan, ali broj mjesta je ograničen.

Sudionici seminara će se upoznati s osnovnim načelima franšiznog poslovanja, načinom na koji funkcionira odnos davatelja i primatelja franšize te pravnim aspektima franšizinga. Osim stručnjaka iz područja franšizinga na seminaru će govoriti i predstavnici franšiznih sustava koji svoju mrežu šire u Srbiji, ali i u inozemstvu. Oni će ukazati na najčešće praktične probleme koji proizilaze iz odnosa davatelja i primatelja franšize, ali i sugerirati kako se ti problemi mogu prevladati.

Panelisti ovogodišnjeg seminara bit će Marica Vidanović (Privredna komora Srbije), Igor Bogojević (Profit System Adriatic), Dušica Milosavljević (Pro Mens, brand „SuanPan – mentalna aritmetika“ iz Niša) i Đorđe Stanković (Car Foil Shop).

Seminar je namijenjen svima koji žele saznati više o ovom vidu poslovanja – studentima, nezaposlenima, poduzetnicima koji su zainteresirani za nova ulaganja ili koji započinju svoje poslovanje, poduzetnicima koji žele proširiti i transformirati svoje poslovanje, tvrtkama koje su zainteresirane za rast i razvoj svog poslovanja putem franšize, institucijama koje su franšizno poslovanje prepoznale kao jak agregat zapošljavanja, konzultantima u malom poduzetništvu, bankama koje prate trendove u poduzetništvu i prilagođavaju se potrebama svojih klijenata.

Seminar „Franšizing – kako uspjeti: Problemi i kako ih prevladati?“ održava se u sklopu šireg projekta – Serbian Visions 2017, multikongresa čiji je cilj stvaranje povoljnijeg gospodarskog okruženja i jačanje uloge civilnog društva.