22.11.2017

Edukacija bez predaha

Škola mentalne aritmetike „Malac genijalac“ nastavlja širiti mrežu u Srbiji, a ugovor o master franšizi potpisali su nedavno i za Hrvatsku.

U samo dvije godine postojanja, mreža škola mentalne aritmetike "Malac genijalac" proširila se u Srbiji "poput požara". Međutim, ova je škola postala i primjer franšize koji se s istim uspjehom može razvijati u inozemstvu. Ne samo zato što je jezik matematike univerzalan, kao što kažu u "Malcu genijalcu", već i zato što primatelj ove franšize dobiva cjelovit franšizni paket koji, između ostaloga, uključuje prijenos znanja, obuku, udžbenike, patentirane internetske portale, sve potrebne aplikacije...

Malac, genijalac Fot. Malac genijalac

Osim uspjeha u širenju franšizne mreže, „Malac genijalac“ može se pohvaliti i uspjesima djece koja pohađaju ovu školu

„Genijalci“ na Svjetskom prvenstvu juniora u mentalnoj aritmetici u Njemačkoj

Ovo je koncept koji, uz razumno ulaganje, omogućuje brzi povrat investicije i dobru zaradu. Za razliku od većine drugih ponuda, "Malac genijalac" je dinamičan i sveobuhvatan koncept. Naš je cilj postojeću ponudu stalno unapređivati te inovirati, tako što ćemo uvoditi nove licencirane ili kreirane obrazovne programe i tečajeve. Na taj način, svim svojim partnerima osiguravamo ne samo kontinuiran i stabilan razvoj, već i vodeću ulogu na tržištu obrazovanja – kazao je svojedobno za Franchising portale Vladimir Novicki, vlasnik i tvorac koncepta "Malac genijalac".

Proširenje franšizne mreže u inozemstvu, dakle, ne dolazi kao iznenađenje. Osim nedavno potpisanih sporazuma o franšizi za nova tržišta, broj škola "Malac genijalac" raste i u zemljama u kojima već djeluju – Srbiji, Bosni i Hercegovini i Mađarskoj.

Malac, genijalac

Škola po škola...

U rujnu ove godine "Malac genijalac" započeo je rad u Crnoj Gori. U toj zemlji trenutačno ima osam škola. Nedavno su potpisani ugovori o master franšizi za Hrvatsku i Slovačku te će od veljače 2018. godine prve škole mentalne aritmetike biti otvorene u Splitu i Bratislavi. U Zurichu (Švicarska) otvorena je jedna single unit franšiza.

U Bosni i Hercegovini također su otvorene nove škole, pa osim Banjaluke i Bijeljine, "Malac genijalac" djeluje i u Sarajevu, Tuzli, Brčkom, Mostaru. U BiH-u sada ukupno ima 15 škola.

Početkom 2017. godine u Mađarskoj je otvorena prva škola "Malac genijalac", da bi u međuvremenu s radom započele još četiri škole u toj zemlji.

U Srbiji je ova "obitelj" najbrojnija – tridesetak novih škola je otvorilo vrata početkom rujna, te ih sada ukupno ima 59 na tom tržištu – četiri su u vlasništvu davatelja franšize, a 55 u rukama franšiznih partnera.

Podijeli članak

Komentariraj na forumu

0

želite više?

newsletter Franchising.hr

If you see this, leave this form field blank