Dobit od uklanjanja tetovaže

Kao vid dodatne usluge, Skinial je odlično rješenje za proširenje postojeće ponude u kozmetičkim i estetskim salonima, ali može biti i prilika za pokretanje dodatnog posla (part-time job), koji bi bio podjednako unosan izvor prihoda.
Ponedjeljak
28.10.2013
Skinial, njemački koncept za bezbjedno uklanjanje tetovaža, pronašao je primatelja master franšize u Poljskoj. Tvrtka traži primatelje i u zemljama ove regije.
 

Bezbjedno i manje bolno uklanjanje tetovaža bez korištenja lasera je koncept na kome je uspjeh izgradila njemačka tvrtka Skinial. Kako smo već pisali, Skinial je svoj poslovni koncept i inovativnu metodu uklanjanja tetovaža proširio putem franšize u Njemačkoj, Austriji, Australiji, Italiji, Švicarskoj, Austriji, Slovačkoj i Španjolskoj. Tvrtka je prije oko šest mjeseci najavila ulazak i na tržišta istočne i jugoistočne Europe, a nedavno je potpisala master ugovor s primateljem iz Poljske. Međutim, Skinial je zainteresiran pronaći partnere i u zemljama ove regije - Hrvatskoj i Srbiji.

Osim same inovativne metode, jedna od prednosti ove franšize je što otvorenje salona ne zahtijeva veliku investiciju. Koncept je fleksibilan i daje nekoliko različitih mogućnosti implementacije. Za pokretanje Skinial studija potreban je prostor od najmanje 15 četvornih metara, pri čemu, uz sitne modifikacije, studio može biti smješten i u privatnom stanu.

Kao vid dodatne usluge, Skinial je odlično rješenje za proširenje postojeće ponude u kozmetičkim i estetskim salonima, ali može biti i prilika za pokretanje dodatnog posla (part-time job), koji bi bio podjednako unosan izvor prihoda.

Potencijalni primatelj pojedinačne franšize treba izdvojiti 17.000 eura, i za to dobiva licencu (12.000 eura), obuku, startni paket za 10 tretmana i opremu za studio. Potencijalni primatelj master franšize bi trebalo izdvojiti 30.000 eura.

Skinial ne traži nikakve mjesečne naknade, niti zahtjeva da se izdvaja naknada za marketing. Početni kapital je gotovo jedini uvjet za pokretanje franšize, tako da je koncept moguće implementirati vrlo brzo i studio se otvara u prosjeku za manje od dva mjeseca. Primatelj jedino ima obvezu nabavljati i koristi Skinial proizvode za uklanjanje tetovaža.

U Hrvatskoj Skinial traži i primatelje pojedinačne franšize (single unit), ali i primatelja master franšize koji bi dobio i teritorijalnu ekskluzivnost i pravo dalje prodavati franšize u razdoblju od 10 godina.