Dobri izgledi za buduće partnere

U prvih devet mjeseci ove godine broj DepilConcept jedinica porastao je za više od 20 posto, dok je promet u franšiznim salonima u prosjeku porastao više od 19 posto.
Četvrtak
14.11.2013
Mreža salona za trajnu depilaciju tvrtke DepilConcept proširena je novim franšiznim jedinicama. Primatelje master, ali i pojedinačne franšize, tvrtka traži i u zemljama ove regije.
 

Portugalski lanac salona za trajnu depilaciju DepilConcept samo tijekom listopada proširio je svoju internacionalnu franšiznu mrežu otvorenjem 10 novih podružnica u Brazilu, Portugalu i Poljskoj. Tvrtka je, međutim, zainteresirana implementirati svoj koncept i na tržišta regije. Aktivno traže primatelja master franšize, a odnedavno - i primatelje pojedinačne (single unit) franšize.

Kako smo već pisali, primatelji koji se odluče za single unit franšizu neće morati plaćati redovite naknade ili naknade za marketing, a moći će da računaju na potpunu podršku sustava - obuku, marketing, pomoć pri otvaranju salona. - Ovo su više nego dobri razlozi za ulazak u franšizni sustav DepilConcept-a - izjavili su predstavnici tvrtke.

Osim toga, prema podacima iz sjedišta tvrtke, u prvih devet mjeseci ove godine broj DepilConcept jedinica porastao je za više od 20 posto, dok je promet u franšiznim salonima u prosjeku porastao više od 19 posto. - Ovi rezultati potvrđuju da je brand dobro prihvaćen na tržištima na kojima trenutno poslujemo, ali, u isto vrijeme, potvrđuje snagu i kvalitetu koncepta koji razvijamo - navode u DepilConceptu.

DepilConcept je samo jedan od brandova portugalskog Concept Groupa, koji čine i BodyConcept, lanac centara za njegu ljepote i zdravlja, te Škola ljepote BodyConcept. Grupa svoju franšiznu mrežu razvija u Brazilu, Zelenortskim otocima, Poljskoj, Portugalu, Švicarskoj, Češkoj i Slovačkoj. Za osam godina postojanja, otvorili su više od 100 centara u Europi, Africi i Južnoj Americi.

Za više informacija, pogledajte DepilConcept i BodyConcept u našem Katalogu franšiza.