Tvrtka Fly Fly Travel će do kraja godine imati predstavništva na 12 lokacija u Beogradu, četiri u ostalim gradovima Srbije i tri u regiji, što je čini najrasprostranjenijim turističkom agencijom u Srbiji.
Utorak
19.11.2013
Franšizna mreža turističke agencije Fly Fly Travel u posljednja dva mjeseca obogaćena je s tri nove franšize. Do kraja godine se očekuje otvaranje još dvije poslovnice.
 

Luka Dragašević, voditelj prodaje u tvrtki Fly Fly Travel, preporuča svima koji se pitaju u koju gospodarsku djelatnost da ulože svoj ​​novac - turizam je pravi izbor. - Prema istraživanju Svjetske turističke organizacije, upravo je turizam privredna grana koja je u najvećem porastu i sa najvećim prihodima na godišnjoj razini - kaže on.

Moglo bi se reći da primjer ovog franšiznog sustava potvrđuje spomenuto istraživanje. Naime, tvrtki Fly Fly Travel su se u posljednja dva mjeseca pridružile dvije nove franšize u Beogradu, te i jedna u Banja Luci. - Nadam se da smo obradovali sve klijente jer su otvaranjem novih poslovnica, franšiznih i naših, jeftine avio-karte i turistički aranžmani postali još dostupniji svim ljudima koji vole ili imaju potrebu putovati. Otvorenje poslovnice u Banja Luci nam je omogućilo širenje franšizne mreze i na regiju. Interesantno je da se ulazak na tržište Bosne i Hercegovine poklapa s otvaranjem novog leta tvrtke Air Serbia, na relaciji Beograd-Banja Luka - naglašava Dragašević.

Do kraja godine izvjesno je, kako on kaže, otvorenje nove poslovnice Fly Fly Travela u Beogradu na vrlo atraktivnoj lokaciji, kao i poslovnice u Nišu. Tvrtka će tako imati predstavništva na 12 lokacija u Beogradu, četiri u ostalim gradovima Srbije i tri u regiji, što, prema njegovim riječima, Fly Fly Travel čini najrasprostranjenijim turističkom agencijom u Srbiji.

- Kupnjom franšize Fly Fly Travela dobivate više od samog branda, dobivate cijeli sustav poslovanja. Kupcima franšize na raspolaganju su sve djelatnosti tvrtke Fly Fly Travel: avio-karte za cijeli svijet, turistički aranžmani, krstarenja, rent a car, putna osiguranja, rentiranje taxi zrakoplova, škola za obuku stjuardesa i stjuarda, magazin o civilnom zrakoplovstvu i turizmu - od čega se sve može ostvarivati ​​profit - naglašava Dragašević.


Popularno na forumu

POGLEDAJTE JOŠ NA FORUMU