Na crnogorskom tržištu djeluje 25 objekata pod brandovima Maxi, Mini Maxi i Tempo. Njihov promet je tijekom 2012. iznosio 50 milijuna eura.
Četvrtak
21.11.2013
Belgijski trgovački lanac Delhaize od sada u Crnoj Gori posluje preko franšiznog partnera. Tvrtka Domaća trgovina preuzela je Maxi, Mini Maxi i Tempo objekte u Crnoj Gori.
 

Kako je najavljeno još u srpnju ove godine, belgijski trgovački lanac Delhaize nastaviće da posluje u Crnoj Gori, ali od sada kao davatelj franšize. Trgovine Maxi, Mini Maxi i Tempo 19. studenog službeno je preuzela crnogorska tvrtka Domaća trgovina.

U službenom priopćenju se navodi da je Domaća trgovina, kao franšizni partner tvrtke Delhaize u Crnoj Gori, nova članica Expo grupe, koja će u narednoj godini zapošljavati više od 1.200 ljudi, a u planu je i otvaranje novih objekata na atraktivnim lokacijama u čitavoj Crnoj Gori.

Na crnogorskom tržištu djeluje 25 objekata pod spomenutim brandovima. Njihov promet je tijekom 2012. iznosio 50 milijuna eura. Predstavnici tvrtke Delhaize su svojevremeno za naš portal rekli da su odluku o prodaji posla u Crnoj Gori donijeli nakon pažljive analize i sagledavanja činjenica. - Grupa je načinila važne strukturalne promjene i strategijske odluke s ciljem da vrijeme i resurse posveti ostalim zemljama u regiji. Vjerujemo da će sporazum s kompanijom Expo Commerc omogućiti da brandovi Maxi, Mini Maxi i Tempo dostignu puni potencijal na crnogorskom tržištu - poručili su iz tvrtke Delhaize za naš portal.

Cilj Domaće trgovine, kako je pak navedeno u njihovom priopćenju, jeste postavljanje novih standarda u trgovini i pružanje zdrave financijske i poslovne relacije suradnicima tvrtke, a svim potrošačima veći komfor kupnje i mogućnosti dodatnih ušteda.