Primatelj CIPO&Baxx franšize ne plaća ulaznu niti redovitu naknadu. Početna investicija za otvorenje dućana varira ovisno o veličini i atraktivnosti lokacije, i može iznositi tek 10.000 eura.
Petak
13.12.2013
Nakon Poljske, Češke i Slovačke, tvrtka Yilba Tekstil, zastupnik modnog branda CIPO&Baxx, traži primatelje franšize u Hrvatskoj i drugim zemljama ove regije.
 

Tvrtka Yilba Tekstil, zadužena za razvoj modnog branda CIPO&Baxx na tržištima središnje, istočne i jugoistočne Europe, nedavno je franšiznoj mreži dodala još dva dućana - ovog puta u Slovačkoj. Tvrtka, međutim, želi nastaviti sa širenjem mreže i već traga za primateljima franšize na svim tržištima ove regije.

Poduzetnim ljudima koji bi bili voljni razvijati CIPO&Baxx brand u Hrvatskoj, Sloveniji, Bosni i Hercegovini, Srbiji, Crnoj Gori ili Makedoniji, Yilba Tekstil daje mogućnost pokretanja franšiznog dućana, bez plaćanja ulaznih i bilo kakvih redovitih naknada. Pored toga, tvrtka nudi i opciju otvorenja tzv. franšiznog kornera, ciljajući prije svega na trgovce odjećom koji žele dodati još jedan brand u svoje postojeće multibrand dućane.

CIPO&Baxx se na tržištu nalazi od 1996. godine. Izdvojili su se po svojim casual odjevnim kolekcijama živih boja koje su uglavnom namijenjene mladima. Danas je međunarodno poznati odjevni brand sa trgovinama diljem svijeta - u Australiji, Francuskoj, Nizozemskoj, Mađarskoj, Njemačkoj, Rusiji, SAD-u, Španjolskoj, Švedskoj i Turskoj.

Primatelj franšize bi trebao obezbjediti lokal na mjestu sa većim protokom potencijalnih potrošača, preporuča se u trgovinskom centru ili prometnoj ulici. Početna investicija za otvorenje dućana varira ovisno o veličini i atraktivnosti lokacije, i može iznositi tek 10.000 eura.

Za više informacija, pogledajte CIPO&Baxx u našem Katalogu franšiza.