20.12.2013

Subway ponovo u Sloveniji

Nakon šest godina, u Ljubljani je ponovno otvoren restoran američkog lanca brze hrane Subway.

Restoran čuvenog američkog lanca brze hrane otvoren je 19. prosinca u Ljubljani. Prema do sada dostupnim informacijama, zna se da će lokal poslovati kao franšiza i da će raditi "sedam dana u tjednu".

Subway Fot. SUBWAY® / Jedinica u SAD-u

Subway u Ljubljani je otvoren u naselju Bežigrad i nalazi se u blizini poslovnog kompleksa i studentskog kampusa.

Foto: SUBWAY® - Restoran u SAD-u

Potrošači u Sloveniji su tako ponovo dobili priliku uživati ​​u onome po čemu je Subway postao poznat u cijelom svijetu - sendvičima i načinu njihove pripreme. Naime, u Subway restoranima se svakodnevno peče kruh koji se koristi za pravljenje sendviča, a sami sendviči se pripremaju odmah pred klijentima - tako što kupac, po svojoj želji, bira vrstu kruha i sastojke. Prema onome što su predstavnici tvrtke početkom ove godine najavili u medijima, zna se da će slovenski Subway povrće nabavljati od domaćih proizvođača, a ostatak proizvoda uvoziti iz Njemačke.

Inače, prvi Subway restoran u Sloveniji otvoren je sredinom prošlog desetljeća, također u Ljubljani. Tada su postojali planovi da se otvori i drugi, ali se Subway 2007. godine povukao sa slovenskog tržišta, zatvorivši i taj postojeći restoran.

Na globalnoj razini, pak, Subway trenutno u svojoj franšiznoj mreži ima gotovo 41.000 restorana, raspoređenih u 104 zemlje. Po broju jedinica, Subway je najveći fast-food lanac u svijetu.

Podijeli članak

Komentariraj na forumu

0

želite više?

newsletter Franchising.hr

If you see this, leave this form field blank