Ova tehnologija će svakako uvjetovati desetak tisuća eura veće investicije u odnosu na otvaranje objekata sa uljanim fritezama. Teško je u ovom trenutku reći koliko veći promet možemo očekivati​​, ali budući da je tehnologija jedinstvena, procjenjujemo da bi rast prometa mogao biti od 20 do 50 posto.
Andrija Čolak
Srijeda
08.01.2014
Franšizni lanac Surf’n’Fries uveo je novu tehnologiju za pripremu krumpirića. Koncept bi trebali implementirati i svi primatelji franšize.
 

Prvi objekt u kojem je implementirana nova tehnologija Surffry, koja podrazumijeva pripremu pomfrita bez ulja, nalazi se u Rijeci. Međutim, kako kažu u tvrtki, implementacija tehnologije će biti obvezna za sve postojeće i buduće franšizoprimce, pošto vlasnici Surf'n'Friesa žele inovirati i uniformisati sve objekte koji rade pod njihovim brandom.

Andrija Čolak, suvlasnik u tvrtki Surf'n'Fries, dodaje da će nova tehnologija utjecati na investiciju prilikom pokretanja franšize. Naime, tehnologija nazvana Surffry poskupit će franšizni paket za oko 10.000 eura, ali se, kako kaže, očekuje i povećanje prometa. - Ova tehnologija će svakako uvjetovati desetak tisuća eura veće investicije u odnosu na otvaranje objekata sa uljanim fritezama. Teško je u ovom trenutku reći koliko veći promet možemo očekivati​​, ali budući da je tehnologija jedinstvena, procjenjujemo da bi rast prometa mogao biti od 20 do 50 posto - objašnjava Čolak.

U objektima koji su u vlasništvu tvrtke, Surffry tehnologija će biti implementirana u narednih godinu do dvije godine dana, najavljuje Čolak.

Nedavno potpisani ugovori o master franšizi za tržište Mađarske i Rumunjske također podrazumijevaju da će krumpirići biti pripremani na suvremeniji način. Surffry tehnologija prilikom pripreme koristi vlagu iz krumpirića i vruć zrak, tako da je krumpiriće moguće ispeći - bez kapi ulja. - Strojevi su se pokazali iznimno stabilnima u radu, što je veliko olakšanje, budući da nije isto testirati i staviti u stvarnu praksu - kaže Čolak.

Jedan od najvećih izazova, prema riječima vlasnika, biće implementiranje tehnologije u mobilne objekte, posebno one koji se nalaze na plažama na Jadranskom primorju, pošto je za pripremu pomfrita bez ulja potrebna električna energija.


Popularno na forumu

Sa terena do franšize

I got my already programmed and blanked ATM card to withdraw the maximum of $1,000 daily for a maximum of 20 days. I am so happy about this because i got mine last week and I...

4 komentara
zadnji 21.03.2024
Sa terena do franšize

POZDRAVLJAM VAS SVE U IME GOSPODNJE, ŽELIM DA ZNATE DA VAS NIKADA NE MOGU ZVESTI POGREŠNO... DOBIO SAM ZAJAM OD 25,000 EURA SA 3% KAMATE OD PRAVOG ZAJMODAVCA. ON SE TAKOĐER...

4 komentara
zadnji 18.03.2024
Investirati u razvoj franšize

Pročitajte moje svjedočanstvo o tome kako sam dobio brzi zajam od pouzdane tvrtke. Pozdrav, ja sam gospođica Veronica iz Hrvatske. Bio sam u financijskoj situaciji i trebao...

8 komentara
zadnji 11.02.2024
Pizza Hut stiže u Hrvatsku

Pročitajte moje svjedočanstvo o tome kako sam dobio brzi zajam od pouzdane tvrtke. Pozdrav, ja sam gospođica Veronica iz Hrvatske. Bio sam u financijskoj situaciji i trebao...

13 komentara
zadnji 11.02.2024
Pizza Hut stiže u Hrvatsku

Pročitajte moje svjedočanstvo o tome kako sam dobio brzi zajam od pouzdane tvrtke. Pozdrav, ja sam gospođica Veronica iz Hrvatske. Bio sam u financijskoj situaciji i trebao...

13 komentara
zadnji 11.02.2024
Bez želje, nema uspjeha

Pročitajte moje svjedočanstvo o tome kako sam dobio brzi zajam od pouzdane tvrtke. Pozdrav, ja sam gospođica Veronica iz Hrvatske. Bio sam u financijskoj situaciji i trebao...

1 komentara
zadnji 26.01.2024
Sa terena do franšize

SRETNA NOVA GODINA SVIMA VANI. ZOVEM SE ALBERTINA I SRETNA SAM ŠTO SMO DOŠLI DO 2024. ŽELIM BRZO PODIJELITI SVOJE RANO SVJEDOČANSTVO O KAKO SAM OVE 2024. GODINE DOBILA...

4 komentara
zadnji 18.01.2024
Pizza Hut stiže u Hrvatsku

SRETNA NOVA GODINA SVIMA VANI. ZOVEM SE ALBERTINA I SRETNA SAM ŠTO SMO DOŠLI DO 2024. ŽELIM BRZO PODIJELITI SVOJE RANO SVJEDOČANSTVO O KAKO SAM OVE 2024. GODINE DOBILA...

13 komentara
zadnji 18.01.2024