Nova tržišta, novi partneri

Partneri će dobiti svu stručnu i tehničku potporu, pomoć pri kupnji specijalne opreme, potporu u marketingu i promociji.
Srijeda
22.01.2014
Partnerska mreža američke tvrtke LINE-X proširena je otvorenjem i podružnice u Slovačkoj. Tvrtka sada traži partnere koji bi posao distribucije razvijali u Hrvatskoj.
 

Nakon što je partnere pronašla na tržištima Češke, Ukrajine, Njemačke i Poljske, tvrtka LINE-X, vodeći američki proizvođač i distributer zaštitnih poliuretanskih premaza, otvorila je nedavno poslovnicu i u Slovačkoj. Razvojna strategija tvrtke u Europi, međutim, "pokriva" i zemlje ove regije. Naime, tvrtka LINE-X aktivno traži partnere i zastupnike koji bi posao distribucije razvijali i na područjima Hrvatske i Srbije.

Za ulazak u partnerski sustav tvrtke LINE-X zainteresirani poduzetnici bi trebali obezbjediti odgovarajući poslovni prostor od najmanje 100 četvornih metara, ali i početni kapital od najmanje 47.000 dolara, koji bi pokrio nabavu potrebne opreme i proizvoda. Partneri će dobiti svu stručnu i tehničku potporu, pomoć pri kupnji specijalne opreme, potporu u marketingu i promociji. LINE-X ne naplaćuje nikakve dodatne naknade.

U tvrtki kažu da bi potencijalni partneri trebali znati da je industrija zaštitnih premaza vrijedna više milijardi evra i da skoro nema civilnog i industrijskog sektora u kojem nije pronašla svoju primjenu (vojna, automobilska, teška industrija, poljoprivreda, građevinarstvo, brodogradnja...). LINE-X poliuretanski premazi se mogu nanositi na sve vrste materijala (metal, beton, ciglu, drvo, azbest), zapravo, na materijale koji su svakodnevno izloženi koroziji, habanju ili abraziji.

Više informacija o partnerskom sustavu tvrtke LINE-X, pogledajte u našem Katalogu franšiza.