Prvi franšizni restoran brze hrane Goody’s otvoren je u Vero centru u Skoplju.
Ponedjeljak
24.02.2014
Jedan od najvećih grčkih lanaca brze hrane Goody’s otvorio je nedavno prvi restoran u Skoplju. Primatelj franšize je trgovački lanac Veropoulos.
 

Ubrzo nakon što je McDonald's napustio tržište Makedonije, počelo se pričati o dolasku jednog od najvećih lanaca brze hrane iz Grčke - Goody's-u. Lanac je nedavno i stigao u glavni grad Skoplje, a otvoren je u okviru trgovačkog centra Vero.

Konstantinos Theodossiadis, generalni direktor Veropoulos-Skopje, prilikom otvaranja prvog restorana izjavio je da je sretan što se na mapi restorana u Skoplju našao i jedan s ukusnim mediteranskim jelima. - Goody's nudi mediteranska jela, kvalitetu i brzu uslugu, kao i razne vrste hrane pripremljene u skladu s najvišim standardima - rekao je on.

Na službenim internetskim stranicama tvrtke Goody's navodi se da primatelj franšize treba obezbjediti prostor od 200 kvadrata, koji bi uključivao i prostor za sjedenje. Mjesto u kojem se otvara restoran trebao bi imati najmanje 15.000 stanovnika.

Goody's je osnovan 1975. u Solunu i jedan je od vodećih lanaca brze hrane u Grčkoj. Prve franšize otvorene su još davne 1977. godine. Danas, pod brandom Goody's posluje više od 185 restorana, a pored Grčke, nalaze se i na Cipru, u Albaniji, Bugarskoj, Bjelorusiji, Portugalu. Ove godine se očekuje i otvorenje prvog restorana na Kosovu. Goody's je listiran na Atenskoj burzi od 1994. godine, a od 2006. se nalazi u vlasništvu kompanije Vivartia.