Novi McDonald’s u Zemunu

Tomasz Rogacz, generalni direktor tvrtke McDonald’s Srbija
Novootvoreni McDonald's četrnaesti je restoran ovog lanca brze prehrane u glavnom gradu Srbije. Nalazi se na autoputu Beograd-Zagreb, u okviru NIS-ove benzinske crpke "Zmaj 1".
Tomasz Rogacz, generalni direktor tvrtke McDonald's Srbija, izjavio je da uvijek žele biti dobar partner zajednice u kojoj posluju. - Upravo investicijom od milijun eura u ovaj restoran, osigurat ćemo posao za 50 djelatnika i aktivno sudjelovati u razvoju Zemuna, kao jedne od najvećih beogradskih općina - izjavio je Rogacz.
Drugi McDonald's restoran u Zemunu je ujedno i 21. koji je otvoren u Srbiji. Restoran će imati 219 sjedećih mjesta, McCafe i baštu i trebao bi, između ostalog, služiti i kao dobro poznato odmorište za putnike koji na dugim putovanjima prolaze kroz Beograd. Također, u okviru restorana će se naći "Play Land" dio za igru, koji je namijenjen najmlađima.
U Srbiji, McDonald's planira u ovoj godini otvoriti još jedan restoran, i to u Pančevu, koji bi trebao biti jedan od najsuvremenijih u zemlji.
pročitajte članke

Ivan Ivanišević oduvijek je sanjao započeti vlastiti posao, ali i biti kuhar. S franšizom Sushi by A's – ostvario je oba sna.
Easy Beer i Easy Wine su jednostavni, inovativni i profitabilni koncepti - kaže Juris Roganovs, franšizni menadžer ovih ugostiteljskih franšiza iz Latvije. S kime bi podijelili tajnu uspjeha?
Okupljanja na kojima primatelji franšize imaju priliku razmijeniti iskustva, raspravljati o problemima ili novim idejama jest dobra praksa franšiznog odnosa. Suhi by A’s upravo daje takav primjer.
Prema broju restorana, Taco Bell je najmanji brand korporacije YUM! Brands, koji posljednjih godina, međutim, generira najveću dobit.
Vapiano najavljuje ulazak na nova tržišta i širenje mreže – do 2020. godine, pod ovim bi brandom trebalo raditi 330 restorana.
Najčitanije

Franšizing je način na koji vlastiti posao možete voditi pod dobro poznatim brendom! Koristi se i od strane nekih od najvećih svijetskih brendova. Stoga - pokušajmo objasniti što je to franšizno poslovanje!
Ivan Ivanišević oduvijek je sanjao započeti vlastiti posao, ali i biti kuhar. S franšizom Sushi by A's – ostvario je oba sna.
Direct Booker, agencija za izdavanje privatnog smještaja koja povezuje rentijere i putnike nastavlja širiti svoje poslovanje – novi su franšizni ugovori potpisani za područja Hercegovine (BiH) i Makarske.
Minela Bašić je oduvijek voljela raditi s djecom, a kako je nedavno postala dio Jumping Clay franšizne obitelji – ta joj se želja i ispunila.
Okupljanja na kojima primatelji franšize imaju priliku razmijeniti iskustva, raspravljati o problemima ili novim idejama jest dobra praksa franšiznog odnosa. Suhi by A’s upravo daje takav primjer.
Popularno na forumu
Život posvećen fettuccinama
HISTORY OF ALFREDO DI LELIO CREATOR IN 1908 OF “FETTUCCINE ALL’ALFREDO” (“FETTUCCINE ALFREDO”), NOW SERVED BY HIS NEPHEW INES DI LELIO, AT THE RESTAURANT “IL VERO...
Belgijska poslastica u Beogradu
Belgijski vafli su nesto u cemu uzivam kad god putujem i ne samo u Belgiju :). tako mi je drago da su od skoro i u Beogradu. Bicu redovan gost ovih barova i favorit su mi sa...
Fetućinima do slave
HISTORY OF ALFREDO DI LELIO CREATOR IN 1908 OF “FETTUCCINE ALL’ALFREDO”, NOW SERVED BY HIS NEPHEW INES DI LELIO, AT THE RESTAURANT “IL VERO ALFREDO” – “ALFREDO DI...
KFC u Sloveniji?
Zanimame kako mogu doci do podatke za pocetak posla u ljubljani?