Upravo investicijom od milijun eura u ovaj restoran, osigurat ćemo siguran posao za 50 djelatnika i aktivno sudjelovati u razvoju Zemuna, kao jedne od najvećih beogradskih općina.
Tomasz Rogacz, generalni direktor tvrtke McDonald’s Srbija
Srijeda
19.03.2014
U Zemunu je svečano otvoren još jedan McDonald’sov restoran, a tijekom ove godine očekuje se otvorenje restorana i u Pančevu.
 

Novootvoreni McDonald's četrnaesti je restoran ovog lanca brze prehrane u glavnom gradu Srbije. Nalazi se na autoputu Beograd-Zagreb, u okviru NIS-ove benzinske crpke "Zmaj 1".

Tomasz Rogacz, generalni direktor tvrtke McDonald's Srbija, izjavio je da uvijek žele biti dobar partner zajednice u kojoj posluju. - Upravo investicijom od milijun eura u ovaj restoran, osigurat ćemo posao za 50 djelatnika i aktivno sudjelovati u razvoju Zemuna, kao jedne od najvećih beogradskih općina - izjavio je Rogacz.

Drugi McDonald's restoran u Zemunu je ujedno i 21. koji je otvoren u Srbiji. Restoran će imati 219 sjedećih mjesta, McCafe i baštu i trebao bi, između ostalog, služiti i kao dobro poznato odmorište za putnike koji na dugim putovanjima prolaze kroz Beograd. Također, u okviru restorana će se naći "Play Land" dio za igru, koji je namijenjen najmlađima.

U Srbiji, McDonald's planira u ovoj godini otvoriti još jedan restoran, i to u Pančevu, koji bi trebao biti jedan od najsuvremenijih u zemlji.