19.03.2014

Novi McDonald’s u Zemunu

U Zemunu je svečano otvoren još jedan McDonald’sov restoran, a tijekom ove godine očekuje se otvorenje restorana i u Pančevu.

Novootvoreni McDonald's četrnaesti je restoran ovog lanca brze prehrane u glavnom gradu Srbije. Nalazi se na autoputu Beograd-Zagreb, u okviru NIS-ove benzinske crpke "Zmaj 1".

McDonald's Srbija Fot. McDonald's Srbija

Upravo investicijom od milijun eura u ovaj restoran, osigurat ćemo siguran posao za 50 djelatnika i aktivno sudjelovati u razvoju Zemuna, kao jedne od najvećih beogradskih općina.
Tomasz Rogacz, generalni direktor tvrtke McDonald’s Srbija

Tomasz Rogacz, generalni direktor tvrtke McDonald's Srbija, izjavio je da uvijek žele biti dobar partner zajednice u kojoj posluju. - Upravo investicijom od milijun eura u ovaj restoran, osigurat ćemo posao za 50 djelatnika i aktivno sudjelovati u razvoju Zemuna, kao jedne od najvećih beogradskih općina - izjavio je Rogacz.

Drugi McDonald's restoran u Zemunu je ujedno i 21. koji je otvoren u Srbiji. Restoran će imati 219 sjedećih mjesta, McCafe i baštu i trebao bi, između ostalog, služiti i kao dobro poznato odmorište za putnike koji na dugim putovanjima prolaze kroz Beograd. Također, u okviru restorana će se naći "Play Land" dio za igru, koji je namijenjen najmlađima.

U Srbiji, McDonald's planira u ovoj godini otvoriti još jedan restoran, i to u Pančevu, koji bi trebao biti jedan od najsuvremenijih u zemlji.

Podijeli članak

Komentariraj na forumu

0

želite više?

newsletter Franchising.hr

If you see this, leave this form field blank