Uspješna godina za Portugalce

BodyConcept saloni nude frizerske i kozmetičke usluge za sve osobe koje se bore s problemima estetske i zdravstvene prirode (celulit, pretilost, bol u zglobovima, problemi s cirkulacijom). DepilConcept nudi sveobuhvatne i inovativne usluge za trajnu depilaciju. Franšizoprimce tvrtka traži i u zemljama ovog regiona - u Hrvatskoj, Srbiji, Sloveniji i ostalim zemljama bivše Jugoslavije.
Utorak
15.04.2014
Nominacije za međunarodna priznanja i rast prometa na najbolji način su obilježili godišnjicu poslovanja portugalskih franšiznih sustava BodyConcept i DepilConcept.
 

Portugalska tvrtka GrupoConcept, vlasnik lanca salona za trajnu depilaciju DepilConcept i lanca salona za njegu tijela BodyConcept, imala je ovog mjeseca dobar povod za slavlje. Početkom travnja, naime, tvrtka je obilježila devetu godišnjicu poslovanja, a na svečanosti je okupila i više od 250 primatelja BodyConcept i DepilConcept franšize. Ovom prilikom, najboljim franšiznim partnerima su uručene godišnje nagrade za izuzetna poslovna dostignuća koja su ostvarili u prethodnoj godini.

– Ovo je, zapravo, bila i idealna prilika za proslaviti činjenicu da je jedna poslovnica BodyConcepta po prvi put dostigla mjesečni promet veći od 50.000 eura. Ali, također, i činjenicu da oba naša franšizna koncepta bilježe snažan rast – izjavili su predstavnici tvrtke.

Prema zvaničnim podacima, tijekom 2013. promet u franšiznim salonima BodyConcepta je porastao za 21 posto, dok je samo u prvom tromjesečju 2014. porastao 31 posto. Promet u franšiznim salonima DepilConcepta je u prošloj godini bio veći za 3,5 posto, a tijekom prvog kvartala 2014. porastao je 18 posto. 

– Za tvrtku su ovo sjajni rezultati! Oni potvrđuju da su oba naša koncepta dobro prihvaćena na tržištima na kojima poslujemo, kao što, u isto vrijeme, vjerujemo, potvrđuju snagu i kvalitetu koncepata koje razvijamo –kažu predstavnici GrupoConcepta.

Za ovih devet godina, tvrtka je uspjela svoje brendove predstavi na tri kontinenta - pored Portugala, franšiznie salone imaju u Brazilu, Zelenortskim otocima, Poljskoj, Portugalu, Švicarskoj, Češkoj i Slovačkoj. Primatelje franšize sada traže i u zemljama ove regije – u Hrvatskoj, Srbiji, Sloveniji i ostalim zemljama bivše Jugoslavije.

– Pored svega, ponosni smo i što je jedan od primatelja naše BodyConcept franšize nominiran za međunarodnu nagradu "Najbolji primatelj franšize na svijetu", koja se dodjeljuje u Firenci u Italiji. I ne samo to. BodyConcept je bio i jedini strani brend koji je ušao u najuži izbor za nagradu Franchise Marketing Awards koja se dodjeljuje u Londonu. Bili smo nominirani u kategoriji za najbolju marketinšku podršku primateljima franšize. Nadamo se da će i to biti odlična preporuka za sve poduzetne ljude koji razmišljaju da se pridruže našoj franšiznoj obitelji – kažu u tvrtki.

Više informacija o franšiznom sustavu DepilConcept i BodyConcept pronađite u našem Katalogu franšiza.