Promet u franšiznim salonima BodyConcepta porastao je za 21 posto u prošloj godini, dok su samo u prvom kvartalu 2014. prijavili rast od 31 posto. Promet u franšiznim salonima DepilConcepta u prošloj godini bio je veći za 3,5 posto, a tijekom prvog kvartala 2014. porastao je 18 posto.
Utorak
17.06.2014
Portugalski franšizni sustavi BodyConcept i DepilConcept osvajaju nova tržišta u Europi. Primatelje franšize traže i u ovoj regiji.
 

Portugalska tvrtka GrupoConcept, vlasnik brendova salona za njegu ljepote i tijela BodyConcept i DepilConcept, nedavno je ušla na tržišta Italije i Velike Britanije. Zahvaljujući lokalnim partnerima, portugalska tvrtka nastavit će razvijati i širiti mrežu svojih estetskih centara na novim tržištima. Sve ovo, međutim, dolazi nakon što se tvrtka pojavila u nominacijama za dva međunarodna priznanja. Jedan od primatelja BodyConcept franšize bio je, naime, nominiran za međunarodnu nagradu "Najbolji primatelj franšize na svijetu" koja se početkom travnja dodjeljivala u Firenci u Italiji. BodyConcept je također bio jedini strani brand koji je ušao u najuži izbor za nagradu Franchise Marketing Awards koja se dodjeljivala u Londonu, a tvrtka je bila nominirana u kategoriji za najbolju marketinšku potporu primateljima franšize.

– Ovo je, zapravo, bila odlična preporuka. Nadamo se da ćemo privuć poduzetne ljude i na drugim tržištima –kažu u tvrtki.

GrupoConcept je također u potrazi za partnerima u Hrvatskoj i drugim zemljama ove regije. Osim što traže primatelje master franšize, GrupoConcept daje mogućnost pokretanja i pojedinačne franšize (jednog salona).

BodyConcept saloni nude frizerske usluge, ali i kozmetičke tretmane za osobe koje se bore s problemima estetske i zdravstvene prirode (celulit, pretilost, bol u zglobovima, problemi s cirkulacijom). Prvi salon je otvoren prije devet godina u Portugalu, kao odgovor na potrebu potrošača za profesionalnim estetskim centrom koji pruža usluge po pristupačnim cijenama. DepilConcept nudi sveobuhvatne i inovativne usluge za trajnu depilaciju. Tvrtka GrupoConcept spada među tri najbolja franšizna sustava u Portugalu.

U posljednje vrijeme, u tvrtki imaju i dodatni razlog za slavlje. Obe marke postižu odlične rezultate i na međunarodnim tržištima – promet franšizne mreže salona BodyConcept porastao je za 21 posto u prošloj godini, dok su samo za prvi kvartal 2014. prijavili povećanje prometa od 31 posto. Promet u franšiznim salonima DepilConcepta u prošloj godini bio je veći za 3,5 posto, a tijekom prvog kvartala 2014. porastao je 18 posto. Posebno zadovoljstvo, kako kažu, imaju i u činjenici da je jedna poslovnica BodyConcepta po prvi put dosegla mjesečni promet veći od 50.000 eura.

Više informacija o franšiznom sistemu DepilConcept i BodyConcept pronađite u našem Katalogu franšiza.