Za ljubitelje McDonald’sa i nogometa

Petak
27.06.2014
Svjetsko prvenstvo u nogometu utječe i na promjene u ponudi ugostitelja. Jedan broj McDonald’s-ovih restorana u Njemačkoj uvodi posebnu uslugu.
 

Christian Eckstein jedan je od primatelja McDonald's-ove franšize u Njemačkoj i posjeduje čak 21 restoran pod brandom najpoznatijeg lanca brze hrane. U studenom prošle godine, u McDonald's-ovim restoranima u Osnabrücku Eckstein je uveo i počeo testirati novu uslugu - dostavu hrane na kućnu adresu - McHome. Novu jer, zapravo, iako već postoji, još uvijek ima ograničen raspon i na matičnom tržištu ovog fast-food lanca (McDelivery, recimo, postoji samo za Manhattan u New Yorku). 

Ovu uslugu Eckstein je, međutim, u svibnju ove godine uveo i u McDonald's-ove restorane i u gradu Rheine, a otkako je nogometna groznica zahvatila cijeli svijet - dostava hrane na kućnu adresu - da ne kažemo pred televizore - dobila je dodatno na popularnosti . Eckstein je odlučio izići u susret većem broju svojih mušterija i, stoga, ponudio mogućnost dostave hrane u još dva grada, Emsdettenu i Ibbenbürenu. Istina, ljubitelji McDonald's-a u dva spomenuta grada, ovu uslugu će moći koristiti samo za vrijeme nogometnog prvenstva u Brazilu.

Inače, naručivanje se vrši preko posebne aplikacije za mobilne uređaje, a Eckstein je, recimo, ponudu restorana u Rheineu osnažio i tako što, u suradnji s bavarskim proizvođačem vrhunskog piva Krombacher, svakoj punoletnoj mušteriji, za narudžbe veće od 40 eura, besplatno daje jednu bocu Krombacher Pils piva (ekskluzivno punjenu za McHome), kao i bocu novog Krombacherovog svijetlog piva.

Izvor: Franchise Lounge