Inovacija će donijeti profit

FitCurves je fitness koncept isključivo namijenjen ženama. Nudi kompletan kardio trening te trening snage za samo 30 minuta. Sprave su dizajnirane tako da prave otpor i aktiviraju sve velike grupe mišića.
Ponedjeljak
19.01.2015
FitCurves, najveća svjetska mreža fitness klubova za žene, predstavila je modernije i djelotvornije sprave za vježbanje. I primatelji franšize mogu računati na ovu inovaciju.
 

Pod brandom FitCurves danas posluje više od 11.000 fitness klubova koje posjećuje više od pet milijuna žena u 80 zemalja. Poslovni koncept i program vježbanja uspjeli su proširiti diljem svijeta – putem franšize. Matična tvrtka u ovom trenutku primatelje franšize traži i u zemljama ove regije – Hrvatskoj i Srbiji. Ono što bi dodatno moglo privući zainteresirane za FitCurves franšizu jeste inovacija koja stiže u njihove klubove –naime, FitCurves je unaprijedio i predstavio nove sprave za vježbanje.

Osim modernog dizajna, koji uključuje prepoznatljive FitCurves boje i obilježja marke, najvažnija novina je u tome što su sprave sada daleko učinkovitije. Bolji rezultati koje će članice kluba postizati uz pomoć nove opreme, bit će i najbolja preporuka za privlačenje novih klijentica, kažu u tvrtki. To, naravno, znači i da će franšizni klubovi moći računati na veći promet te profit. 

Kako nam je potrvdio Miklós Forgács, menadžer za razvoj branda i koordinaciju internacionalne FitCurves mreže, nove će sprave postati dio standardnog franšiznog paketa. – Dizajn i tehnološke inovacije, unaprijeđeno korisničko iskustvo, bolji učinak vježbanja i povećana rentabilnost, sve su to prednosti na koje će moći računati i primatelji FitCurves franšize, ali i članice kluba –objašnjava Forgács. Sprave, kako kaže, sada imaju i duži vijek trajanja, a zahvaljujući inovativnom dizajnu, održavanje će biti neusporedivo lakše i ekonomičnije. 

Pored toga, podsjeća Forgács, poduzetnici koji su zainteresirani za franšizu FitCurvesa, trebaju znati da je put "od ideje do realizacije" prilično kratak – za pokretanje posla i otvorenje kluba treba od dva do šest mjeseci. Ne treba zanemariti ni to da FitCurves klubovi, kako kaže, mjesec ili dva nakon otvorenja počinju poslovati "u plusu". – A kad se u obzir uzme ukupna investicija potrebna za otvorenje centra, primatelj franšize može očekivati povrat investicije za dvije do četiri godine – podsjeća Forgács.

Više podataka o franšiznom sustavu FitCurves, možete pronaći u našem Katalogu franšiza.