19.01.2015

Inovacija će donijeti profit

FitCurves, najveća svjetska mreža fitness klubova za žene, predstavila je modernije i djelotvornije sprave za vježbanje. I primatelji franšize mogu računati na ovu inovaciju.

Pod brandom FitCurves danas posluje više od 11.000 fitness klubova koje posjećuje više od pet milijuna žena u 80 zemalja. Poslovni koncept i program vježbanja uspjeli su proširiti diljem svijeta – putem franšize. Matična tvrtka u ovom trenutku primatelje franšize traži i u zemljama ove regije – Hrvatskoj i Srbiji. Ono što bi dodatno moglo privući zainteresirane za FitCurves franšizu jeste inovacija koja stiže u njihove klubove –naime, FitCurves je unaprijedio i predstavio nove sprave za vježbanje.

Fot. Curves International

FitCurves je fitness koncept isključivo namijenjen ženama. Nudi kompletan kardio trening te trening snage za samo 30 minuta. Sprave su dizajnirane tako da prave otpor i aktiviraju sve velike grupe mišića.

Osim modernog dizajna, koji uključuje prepoznatljive FitCurves boje i obilježja marke, najvažnija novina je u tome što su sprave sada daleko učinkovitije. Bolji rezultati koje će članice kluba postizati uz pomoć nove opreme, bit će i najbolja preporuka za privlačenje novih klijentica, kažu u tvrtki. To, naravno, znači i da će franšizni klubovi moći računati na veći promet te profit. 

Kako nam je potrvdio Miklós Forgács, menadžer za razvoj branda i koordinaciju internacionalne FitCurves mreže, nove će sprave postati dio standardnog franšiznog paketa. – Dizajn i tehnološke inovacije, unaprijeđeno korisničko iskustvo, bolji učinak vježbanja i povećana rentabilnost, sve su to prednosti na koje će moći računati i primatelji FitCurves franšize, ali i članice kluba –objašnjava Forgács. Sprave, kako kaže, sada imaju i duži vijek trajanja, a zahvaljujući inovativnom dizajnu, održavanje će biti neusporedivo lakše i ekonomičnije. 

Pored toga, podsjeća Forgács, poduzetnici koji su zainteresirani za franšizu FitCurvesa, trebaju znati da je put "od ideje do realizacije" prilično kratak – za pokretanje posla i otvorenje kluba treba od dva do šest mjeseci. Ne treba zanemariti ni to da FitCurves klubovi, kako kaže, mjesec ili dva nakon otvorenja počinju poslovati "u plusu". – A kad se u obzir uzme ukupna investicija potrebna za otvorenje centra, primatelj franšize može očekivati povrat investicije za dvije do četiri godine – podsjeća Forgács.

Više podataka o franšiznom sustavu FitCurves, možete pronaći u našem Katalogu franšiza.

Podijeli članak

Komentariraj na forumu

0

želite više?

newsletter Franchising.hr

If you see this, leave this form field blank