Više od zvučnog imena

U veljači 2015. pojavit će se nova kolekcija cipela Christiana Ronalda. Biće dostupne u CR7 franšiznim trgovinama u Portugalu.
Petak
15.08.2014
CR7 nije samo nadimak Cristiana Ronalda. To je i brand pod kojim portugalski nogometaš razvija vlastitu modnu marku.
 

Cristiano Ronaldo, službeno najbolji nogometaš svijeta, sigurno nije mogao ni zamisliti da će nakon 20 godina karijere imati 95 milijuna obožavatelja na Facebooku, a da će po sezoni zarađivati ​​17.000.000 eura. U stvarnosti, ta brojka je sigurno i veća. Ronaldno je, naime, 2006. postao vlasnik modnog branda CR7 (Ronaldovi inicijali i broj na dresu u Real Madridu i portugalskoj reprezentaciji). Tako je, pored sjajne igre na terenu, portugalski nogometaš pokazao da ima dobar osjećaj i za biznis. 

Obje trgovine CR7 se nalaze u Portugalu – jedna je na otoku Madeira, gdje je Ronaldo rođen, druga je u Lisabonu. Obje rade pod franšizom. Luksuzno remenje, traperice, majice, košulje i donje rublje – bila je osnovna ponuda – međutim, kako je najavljeno, uskoro će se pod CR7 brandom pojaviti i kolekcija elegantnih cipela. Ronaldo kaže da je želio da se obuća isključivo pravi u Portugalu. 

Ponosni smo što vas možemo obavijestiti da stiže najnovija kolekcija cipela Cristiano Ronaldo, koja se u potpunosti pravi u Portugalu. Već u veljači 2015. moći ćete kupiti svoj ​​prvi par. Kvaliteta, udobnost i profinjenost – tako se u najkraćem može opisati kolekcija – objavio je Ronaldo u jednom od svojih postova na Facebooku. 

Fudbaler takve klase poput Ronalda svakako ne mora brinuti o razdoblju nakon povlačenja s terena. Ronaldo, međutim, nije jedini koji slovi za velike marketinške zvijezde i modne "ikone". Jedan od najboljih primjera je David Beckham, koji se ove godine pojavljuje u kampanji za švedski brand H&M.