Šansa u Zagrebu

Cilj događaja je približavanje franšiznog koncepta svim dionicama - od poduzetnika do banaka i institucija, s posebnim naglaskom na marginalizirane skupine kao što su mladi, mlade majke, žene, studenti, nezaposleni.
Hrvatska udruga za franšizno poslovanje, jedan od organizatora ovogodišnjeg međunarodnog franšiznog sajma i foruma u Zagrebu
Ponedjeljak
03.11.2014
Peti Međunarodni franšizni sajam i osmi Međunarodni franšizni forum FIP 2014 održat će se 11. i 12. studenog u Zagrebu.
 

U sklopu trećeg REXPO Adriatic-a, sajma investicijskih projekata za jadransku regiju, ove će godine prvi put biti organiziran i 5. Međunarodni sajam franšiza i 8. Međunarodni franšizni forum FIP 2014. Tema franšiznog sajma i foruma bit će "Franšize - poslovni modeli temeljeni na inovaciji, znanju i iskustvu ", a kako su organizatori najavili, Zagreb će ugostiti franšizne stručnjake iz cijelog regiona i direktore poznatih hrvatskih i stranih franšiznih brendova.

Pored prezentacija franšiznih ponuda iz Hrvatske i inozemstva, za sve zainteresirane poduzetnike, ali i one koji to tek žele postati, bit će organizirane besplatne radionice i poslovna savjetovanja s poznatim hrvatskim konzultantima za malo poduzetništvo i franšizno poslovanje. Okrugli stol će okupiti regionalne lidere u području franšiznog poslovanja iz Srbije, Makedonije, Mađarske, Slovenije, BiH i Hrvatske, koji će pokušati odgovoriti na pitanja kako se uspješan poslovni model može transformirati u franšizu, kako je moguće pokrenuti uspješnu franšiznu priču te zainteresirati potencijalne partnere. 

Više informacija o događaju, možete pronaći na stranicama REXPO sajma i Hrvatske udruge za franšizno poslovanje.