Ljepota ne poznaje granice

DepilConcept nudi sveobuhvatne inovativne usluge trajne depilacije i fotopodmlađivanja. Ono što posebno privlači mušterije jeste i to što za visoku kvalitetu usluge ne moraju izdvajati i velike količine novca.
Ponedjeljak
17.11.2014
Portugalski franšizni lanac salona za trajnu depilaciju DepilConcept nastavlja širenje u Europi.
 

Kako je nedavno najavljeno, tvrtka namjerava do kraja ove godine franšiznoj mreži dodati još 11 salona za depilaciju – pet jedinica će biti otvoreno u Poljskoj, a ostalih šest na matičnom tržištu, u Portugalu. – Unatoč kriznim vremenima, DepilConcept se pokazao kao vrlo profitabilan biznis. Relativno niske investicije za pokretanje posla i visoka zarada najinteresantnija su obilježja franšiznog sustava DepilConcept – kažu u tvrtki.

Portugalski sustav primatelje franšize traži u Hrvatskoj i drugim zemljama ove regije. Pored master franšize, zainteresirani poduzetnici imaju mogućnost uzimanja i pojedinačne (single-unit) franšize. Kao vid podrške i spremnosti za saradnju, tvrtka je potencijalnim partnerima ponudila i olakšice. Oni koji se, recimo, odluče za ulazak u sustav kupnjom single-unit franšize, neće morati plaćati redovitu naknadu niti naknadu za marketing, a moći će računati na punu podršku sustava, koja uključuje i obuku, pomoć pri otvaranju salona, marketing.

DepilConcept je svoje prve kozmetičke salone otvorio 2006. godine. Pet godina kasnije, proglašeni su za jedan od najboljih franšiznih sustava u Portugalu, a uspjeh su gradili na ideji da vrhunsku uslugu treba ponuditi po prihvatljivoj cijeni. – Željeli smo srušiti ustaljen mit po kojem je djelotvorna i trajna depilacija luksuzan tretman koji mogu priuštiti samo bogati klijenti – ističu i danas u tvrtki.

DepilConcept je samo jedan od brendova portugalskog Concept Groupa, u koji ulaze i BodyConcept, lanac centara za njegu ljepote i zdravlja i Škola ljepote BodyConcept. Osim u Portugalu, franšiznu mrežu razvili su i u Brazilu, Zelenortskim otocima, Poljskoj, Švicarskoj, Češkoj i Slovačkoj. Za osam godina postojanja, otvorili su više od 100 centara.