18.11.2014

Surf’n’Fries na Istoku

Domaći franšizni sustav Surf’n’Fries proširit će svoju franšiznu mrežu u nekoliko zemalja okruženja, ali i u Vijetnamu.

Surf'n'Fries, restoran gdje se služi pomfri sa zanimljivim umacima u neobično dizajniranom pakiranju, nedavno je otvoren i u Budimpešti u shopping centru Westend.

Fot. Surf'n'Fries

Prvi Surf’n’Fries restoran na Dalekom istoku bit će otvoren u Hanoju, glavnom gradu Vijetmana.

Andrija Čolak, suvlasnik ove uspješne hrvatske franšize, kaže da se u narednih dva do tri tjedna očekuje ulazak na još dva tržišta – Crnu Goru i Makedoniju. U planu je da se Surf'n'Fries nađe u podgoričkom shopping centru Delta City, dok bi u Skoplju bio u centru grada.

Pored zemalja okruženja, franšizni lanac će se uskoro proširiti i na Daleki istok – prvi restoran bit će otvoren u Vijetnamu. – Što se Vijetnama tiče, radovi su pri kraju i jako smo uzbuđeni zbog toga. Otvaranje je planirano za početak prosinca. Zanimljivo je da se po prvi put radi kompletno nova zgrada u samom središtu Hanoja u kojoj će biti smješten Surf'n'Fries. Jako nas veseli dolazak u Vijetnam jer se radi o rastućem tržištu od 90 milijuna ljudi i tu vidimo veliki potencijal – kaže Čolak.

Nova prodajna mjesta također će biti opremljena novom tehnologijom SURFFRY koja podrazumijeva prženje krumpirića bez ulja.

Na svim spomenutim tržištima Surf'n'Fries sklopio je ugovore o master franšizi.

Franšizni lanac je svoju poslovnu povijest započeo 2009. u Rijeci. Nakon pet godina, Surf'n'Fries posluje u sedam zemalja i ima oko 40 prodajnih mjesta.

Podijeli članak

Komentariraj na forumu

0
Surf’n’Fries na Istoku

Dosad nije bilo komentara na članak. Nek Tvoj bude prvi.

Forum 41 teme, 71 komentara

želite više?

newsletter Franchising.hr

If you see this, leave this form field blank