26.11.2014

Nova modna franšiza

Tvrtka BJN proširila je portfelj još jednom franšizom – brandom Goose, a marku Tudors "uvela" je na tržište Crne Gore.

Srbijanska tvrtka BJN postala je primatelj master franšize turskog branda Goose za sve zemlje bivše Jugoslavije. Brand je namijenjen djeci, a prva trgovina bit će otvorena početkom prosinca u Beogradu. Otvaranje druge trgovine očekuje se već početkom iduće godine. Bojan Mitić, direktor tvrtke BJN, kaže da je riječ o brandu srednje cjenovne kategorije te da se radi o zanimljivom dizajnu koji prati svjetske trendove.

Brendovi u portfelju kompanije BJN Fot. Goose/Tudors Montenegro

Turski brand Goose nova je modna franšiza u portfelju tvrtke BJN. Tvrtka je nedavno u Podgorici otvorila i prvu trgovinu marke Tudors, za koju je također nosilac master franšize.

Pored proširenja portfelja, tvrtka BJN nastavlja širiti i maloprodajnu mrežu još jednog modnog branda za koji je također nosilac master franšize. U Podgorici je, naime, nedavno otvorena prva trgovina muških košulja Tudors. – Jako smo zadovoljni prvim reakcijama tržišta, prodaja ide sjajno – kaže Mitić.

On kaže da je u planu da se do početka ljetne sezone, odnosno, do svibnja 2015, otvore Tudors trgovine u Baru, Budvi i Kotoru.

Podijeli članak

Komentariraj na forumu

0

želite više?

newsletter Franchising.hr

If you see this, leave this form field blank