Franšize u Parizu

Prošle godine, svaki peti izlagač na Sajmu u Parizu bio je iz inozemstva, a većina je došla iz SAD-a, Velike Britanije, Španjolske i Italije. Naredni Franchise Expo Paris održava se 22-25. ožujka 2015. godine.
Petak
05.12.2014
Sajam franšiza u Parizu najveći je događaj te vrste u Europi. Čitatelji portala Franchising.hr mogu dobiti besplatne ulaznice – nakon što se registriraju.
 

Više od 30 godina, početkom proljeća u Parizu se okupljaju franšizni brandovi iz cijelog svijeta da bi predstavili svoje dokazane poslovne ideje. Prošle godine, Franchise Expo Paris posjetilo je 37 tisuća ljudi, koji su mogli birati između 500 franšiznih sustava. Sajam franšiza u Parizu nesumnjivo je najveći franšizni događaj u Europi, a ono što je posebno važno za posjetitelje iz inozemstva, čak polovica predstavljenih sustava imala je namjeru svoje koncepte proširiti i izvan tržišta Francuske.

Naredni Franchise Expo Paris održat će se od 22. do 25. ožujka 2015. godine. Tvrtka PROFIT system, izdavač Franchising portala u Poljskoj, Češkoj, Ukrajini, Rumunjskoj, Rusiji, Mađarskoj, Slovačkoj, Srbiji, Hrvatskoj i Sloveniji – bit će službeni partner Sajma franšiza u Parizu. Registracijom na internetskoj stranici FranchiseParis.com čitatelji portala Franchising.hr moći će dobiti besplatne ulaznice za sajam – za koje inače treba izdvojiti 32 eura.

Pored tradicionalno popularnih industrija poput ugostiteljstva, mode i usluga, posjetitelji će ove godine moći da upoznaju i nove franšizne koncepte: fitness coaching, iznajmljivanje pedalina, manikir saloni. Također se očekuje i veliki broj sustava koji se bave prodajom elektroničkih cigareta, dronova i originalnih gastronomskih delicija.