Po franšizu u Opatiju

Prvi specijalizirani Sajam franšiza, financijskih i konzultantskih usluga (FEC) održava se 29. i 30. svibnja u Opatiji, u hotelu Royal
Ponedjeljak
25.05.2015
Prvi Sajam franšiza, financijskih i konzultantskih usluga (FEC) održat će se 29. i 30. svibnja u Opatiji.
 

– Želja nam je da se kroz dva dana Sajma, predstave uspješne hrvatske i međunarodne franšizne kuće te pružatelji financijskih i konzultantskih usluga, potencijalnim franšizerima. Na taj bi način poduzetnici, na jednom mjestu, dobili cjeloviti paket usluga, savjeta i informacija potrebnih za pokretanje poslovanja – navodi se u službenom priopćenju Sajma.

Sajam franšiza, financijskih i konzultantskih usluga – FEC (Franchising Exhibition Croatia) – prvi je specijalizirani franšizni sajam na području Primorsko-goranske županije. Organizator smotre je Hrvatska gospodarska komora – Županijska komora Rijeka u suradnji s brojnim partnerima te pod pokroviteljstvom Primorsko-goranske županije.

Iako je prisutno godinama, franšizno poslovanje u Hrvatskoj nije dovoljno poznato i promovirano, pa se zato otvara mogućnost organizacije takve manifestacije u nas – istaknuto je u priopćenju. Stoga će, pored predstavljanja franšiznih sustava, sajam upotpuniti i stručna konferencija o franšiznom poslovanju, s temama "Kako započeti poslovni pothvat kupnjom franšize" i "Franšizno poslovanje – odličan model rasta uspješnog poslovanja"; okrugli sto, na kojem će sudjelovati stručnjaci za franšizing iz Hrvatske, Mađarske, Slovenije i Srbije te panel rasprava na temu EU fondova i uvjeta financiranja poduzetnika.

Kao neposredni "glasovi branše", u programima će sudjelovati i vlasnici i predstavnici poznatih hrvatskih franšiznih brandova – Surf 'n' Fries, Redac point, IQS (I Quit Smoking), Pek-Snack i Body Creator.

Svoje će franšizne koncepte ponuditi i sustavi iz Srbije – bit će to lanac pekara MiniPani te turistička agencija za prodaju avio-karata Fly Fly Travel. 

Više informacija o događaju, možete pronaći na stranicama FEC-a.