Učinio nam se zanimljiv način rada tvrtke Husse, gdje se pored hrane i opreme nudi i cjeloviti pristup kupcu – savjetovanje, briga o ljubimcu, a sve to uz uslugu dostave na kućni prag. Bilo je to nešto novo na tržištu.
Tomislav Lušić
Utorak
09.06.2015
Na tržište Hrvatske stigla je nova franšiza – švedska tvrtka Husse, poznata po kućnoj dostavi hrane za pse i mačke.
 

Tomislav Lušić nedavno je potpisao ugovor o master franšizi za teritorij Hrvatske sa švedskom tvrtkom Husse. On kaže da ranije nije imao iskustva u poslu dostave hrane za kućne ljubimce, ali mu se svidjela ideja kada je sasvim slučajno na internetu naišao na informaciju da Husse traži partnera koji će razvijati franšizu u Hrvatskoj.

– Malo smo istražili tržište i ustanovili da velika većina ljudi ima kućne ljubimce. Pogotovo nam se učinio zanimljiv način rada tvrtke Husse, gdje se pored hrane i opreme nudi i cjeloviti pristup kupcu – savjetovanje, briga o ljubimcu, a sve to uz uslugu dostave na kućni prag, te smo uočili da je to nešto novo na tržištu i da ta poslovna niša može donijeti uspjeh. Naravno, uz predanost poslu i relizaciji ovoga projekta – objašnjava on.

– Hoću reći da kombinacija dostave na vrata i savjetovanje u prehrani kućnih ljubimaca, stavljaju Husse u jedan sasvim drugi kontekst u odnosu na konkurenciju na tržištu. Mi ne isporučujemo samo hranu, mi se brinemo da kućni ljubimac bude zadovoljan i zdrav, pa tako onda i njegov vlasnik – naglašava Lušić.

On očekuje da se u narednome razdoblju na tržištu Hrvatske Husse profilira kao jedan od vodećih brandova za hranu i opremu za kućne ljubimce.

Tržište Hrvatske je dosta turbulentno, ali uz predani rad i odnos prema kupcima, smatramo da je to moguće postići – kaže on.