Postavljanje rekorda za Guinnissa organizira se u FitCurves klubu u mađarskom gradu Gödöllő. Tijekom 50 sati neprekidnog treninga izmijenit će se više od tisuću žena.
Srijeda
17.06.2015
Ono što će pokušati učiniti u jednom od FitCurves fitness klubova u Mađarskoj spada u ekstravagantne marketinške kampanje, kojima često pribegavaju veliki brandovi. Cilj je – ulazak u Guinnessovu knjigu rekorda.
 

Kako je i službeno najavljeno, između 19. i 21. lipnja Éva Csizmadia, jedna od vlasnica FitCurves fitness franšize u Mađarskoj, pokušat će postaviti rekord za Guinnissa tako što će održati neprekidni trening u trajanju od 50 sati. Izazov počinje u petak u 8 sati ujutro i završava u nedjelju u 10 sati prije podne. – Pokušat ćemo privući žene sve tri generacije – bake, majke i kćeri. Dobrodošle su sve žene od 12 do 99 godina starosti –najavljuje Csizmadia. Tijekom 50 sati treninga izmijenit se više od tisuću žena, a svaka će od njih vježbati po 30 minuta – točno koliko traje jedna sesija po FitCurves programu.

Pored toga što su uspjeli privući sve postojeće članice kluba, javio se i popriličan broj znatiželjnih žena koje su poželjele iskoristiti priliku i isprobati FutCurves program. Važno je, naglašava Csizmadia, da sve one postaju i potencijalne klijentice. Odjek u javnosti svakako će pomoći podizanju svijesti o velikom svjetskom fitness brandu te pomoći ostalim primateljima FitCurves franšize u Mađarskoj, objašnjava Csizmadia.

FitCurves se, da podsjetimo, već nalazi u Guinnessovoj knjizi rekorda kao "Najveća mreža fitness klubova za žene". – Ovo će biti prilika za dodati još jedan rekord – kaže Csizmadia. – Također, nadamo se da ćemo na ovaj način izazvati ostale FitCurves klubove diljem svijeta da obore naš rekord – dodaje. Ambicija vrijedna pažnje, budući da u svijetu postoji više od 11.000 FitCurves klubova u 80 zemalja.

Od zemalja ove regije, FitCurves za sada klubove ima u Srbiji – dva u Beogradu i jedan u Novom Sadu. Tijekom ove godine očekuje se otvaranje još jednog kluba u Beogradu. Tvrtka, međutim, planira ubrzati ekspanziju i već je u potrazi za primateljima franšize, no, ne samo u Srbiji, već i u Hrvatskoj i Sloveniji.