Već spremni za sajam

Ove će godine i izložbeni prostor biti veći – ne samo zbog rekordnog broja izlagača, već i zbog toga što će štandovi biti prostraniji i atraktivniji
Utorak
01.09.2015
Od 15. do 17. listopada u Palači kulture i znanosti u Varšavi bit će održan 13. Sajam franšiza – Franchise EXPO 2015. Predstavit će se više od 150 franšiznih sustava.
 

Prema aktualnoj listi franšiznih sustava koji su potvrdili sudjelovanje na ovogodišnjem sajmu franšiza u Varšavi, organizatori već sada mogu računati na obaranje rekorda – više od 150 tvrtki će predstaviti i ponuditi svoje poslovne ideje potencijalnim partnerima.

S rastom broja izlagača organizatori očekuju da će, prirodno, porasti i broj posjetitelja. Prošlih je godina sajam znalo posjetiti više od 7.000 ljudi, podsjećaju organizatori. Ove će godine, pak, i izložbeni prostor biti veći, no ne samo zbog rekordnog broja izlagača, već i zbog toga što će štandovi biti prostraniji i – raskošniji.

– Sve je više tvrtki koje se odlučuju same izgraditi štandove, računajući da će se ta investicija povoljno odraziti na daljnje poslovanje. Očekujemo, tako, da će i ove godine niknuti replike kafića, restorana, trgovina, koje će nevjerojatno ličiti na prave objekte i lokale. Uvjerljiv prikaz i atraktivan dizajn sigurno će tim izlagačima stvoriti veće šanse za privlačenje novih primatelja franšize – kaže Arkadiusz Słodkowski, predsjednik konzultantske kuće PROFIT system*, koja je i ove godine glavni organizotor sajma.

Posjetitelji će moći birati franšize iz nekoliko područja – predstavit će se sustavi iz područja ugostiteljstva i gastronomije, kojih je tradicionalno i najviše, ali i banke, osiguravajuće kuće, trgovački lanci, modni brandovi i sustavi iz automobilske industrije (auto-servisi, prodaja rezervnih dijelova...).

Kao i svake godine, za one koji žele saznati nešto više o ovom načinu poslovanja, organizatori su pripremili nekoliko edukativnih programa u sklopu Foruma o franšizingu. Stručnjaci iz oblasti franšizinga bit će zaduženi da svojim iskustvom i savjetima pomognu zainteresiranim primateljima franšize – od toga kako odabrati pravu poslovnu ideju, do toga koliko treba uložiti u pokretanje franšize.

Više informacija o Franchise EXPO 2015 možete pronaći ovdje.

___________

* PROFIT franchise services d.o.o., izdavač portala Franchising.hr i Franchising.rs, dio je PROFIT system grupe. Više o tvrtki PROFIT system, potražite ovdje.