Kutak za ljubitelje zrakoplovstva

Četvrtak
03.09.2015
Franšizni lanac Fly Fly Travel obogatio je svoje poslovanje još jednim segmentom – prodavaonicom maketa aviona i asesoara za putovanje.
 

U okviru poslovnice turističke agencije Fly Fly Travel u Ulici kneza Miloša u Beogradu, tijekom je ljeta otvoren Fly Fly Shop – kutak rezerviran za ljubitelje civilnog zrakoplovstva i putovanja.

Kako su naveli u samoj tvrtki, u trgovini će se prodavati makete civilnih zrakoplova mnogih svjetskih avio-kompanija. Asortiman od početka uključuje oko 250 takozvanih "Die-cast" modela, koji se lako sastavljaju. Pored maketa aviona, na policama se mogu pronaći i razne sitnice neophodne za putovanje: koferi, električne vage za prtljagu, setovi za spavanje. Iz tvrtke su potvrdili da u narednom razdoblju planiraju u ovaj segment poslovanja uključiti i primatelje franšize.

Foto: Fly Fly Shop

Fly Fly Travel ima vlastite poslovnice u Srbiji i Turskoj, a franšiznu mrežu, pored matičnog tržišta, razvija i na tržištima Crne Gore i Bosne i Hercegovine. U ovom trenutku, u potrazi je i za primateljima franšize u ostalim zemljama regije, prije svega Hrvatske i Slovenije. Jedna je od vodećih tvrtki u regiji u segmentu prodaje avio-karata i turističkih aranžmana.


Popularno na forumu