Makedonija dobija novi Goody’s

Goody’s Burger House:
Novi brand i novi franšizni format grčkog lanca brze usluge Goody’s
Petak
06.11.2015
U Skoplju je otvoren novi koncept restorana brze usluge poznatog grčkog lanca Goody’s – Goody’s Burger House.
 

Prva "Kuća burgera" otvorena je u skopskom tržnom centru Ramstore, a ovaj franšizni format, koji je Goody's na matičnom tržištu predstavio početkom 2014. godine, razlikuje se od klasičnog Goody' s koncepta i po novom vizualnom imidžu i po ponudi. – Gosti će dobiti vrhunsku i brzu uslugu, te da pri tom imaju osjećaj kao da su u restoranu visoke klase. Ovo je potpuno novi koncept u jednom brzorastućem segmentu ugostiteljstva, u kojem se Goody's, svojim visokim standardima i iskustvom, nametnuo kao broj jedan u jugoistočnoj Europi –izjavio je voditelj resrorana Goody' s Burger House Zoran Lojanica.

Kako već i samo ime koncepta sugerira, jelovnik novog restorana bazira se na nekoliko vrsta burgera koji se prave od 100 posto čiste govedine, ali se pored toga mogu naručiti i specijaliteti od piletine, salate i klasični sendviči.

Primatelj franšize za novi koncept Goody's restorana je tvrtka Kat-Katering DOOEL Skopje. Kako objavljuju makedonski mediji, u planu je da se Good'y Burger House otvori na još dvije lokacije u Skoplju, ali i u drugim gradovima zemlje. Tvrtka Kat-Katering drži franšizna prava i za tržište Srbije.

Da podsjetimo, početkom 2014. u Skoplju je otvorena i franšiza klasičnog restorana Goody's. Nositelj te franšize je trgovinski lanac Veropoulos.

Izvor: Retail SEE Group, eMagazin.mk