Izbjeljivanje zubi spada u male biznise, ali s velikim potencijalom. Bijeli zubi nisu više samo izraz ljepote, već i brige o zdravlju.
Eva Hrneková
Srijeda
25.11.2015
Mađarski Smilepoint je do sada otvorio osam podružnica u Slovačkoj. Nove primatelje franšize traže i u zemljama ove regije.
 

Nije prošlo ni godinu dana otkako je mađarski koncept za izbjeljivanje zubi Smilepoint ušao na tržišta Češke i Slovačke. Do sada, dvije franšizne podružnice otvorene su u Češkoj, osam u Slovačkoj.  Cilj nam je nastaviti širiti mrežu kako bi ovaj kozmetički tretman, koji je prije svega, siguran, brz i komforan, bio dostupan što većem broju ljudi  kaže Eva Hrneková iz tvrtke Smiling Slovakia, koja je primatelj master franšize za teritorij Slovačke.

Širenje mreže planirano za 2015. još uvijek nije okončano. Tvrtka očekuje da će do kraja godine potpisati ugovor za dvije podružnice s novim partnerima. U naredne dvije godine, pak, mreži bi se trebalo pridružiti još 15 novih poslovnica. To je jedan od razloga zašto se tvrtka odlučila za razvoj putem franšize.  Javlja se mnogo zainteresiranih, što je vjerojatno potaknuto činjenicom da se radi o inovativnom i modernom tretmanu u Slovačkoj. Štoviše, to pokazuje i situacija na tržištu, jer se klijenti rado okreću inovativnim uslugama u području njege ljepote i tijela, tako da i broj skeptičnih klijenata, bar što se izbjeljivanja zubi tiče, opada  objašnjava Hrneková.

U narednim koracima, Smilepoint će pokušati privući i stomatologe.  Predstavili smo Smilepoint Dentist Partner Program – partnerski program osmišljen za stomatologe koji imaju svoje ordinacije. Smatramo da bi tretman izbjeljivanja zuba, osim za klasične salone ljepote, mogao biti atraktivan i za stomatologe, kao nova poslovna prilika, to jest, profitabilna dopuna osnovnoj djelatnosti  dodaje Hrneková.

IMG:5429:

Foto: Smilepoint Dunajská Streda

Smilepoint u Mađarskoj ima više od 50 franšiznih jedinica. Nove partnere, koji bi bili voljni razvijati mrežu franšiza, traže i na tržištima ove regije  Hrvatskoj, Srbiji i Sloveniji.

Izvor: Franchising.sk