Partnersku mrežu Univerexporta, koja se širi pod brendom Univer partner, danas čini 16 trgovina.
Foto: Jasmina Krstić
Petak
27.11.2015
Partnerskom sustavu srbijanskog trgovinskog lanca Univerexport pridružila su se u posljednjih nekoliko mjeseci tri dućana, koji sada posluju pod brandom Univer partner.
 

Srbijanski trgovački lanac Univerexport počeo je razvijati partnersku mrežu prije oko dvije godine i danas pod brandom Univer partner posluje 16 trgovina u Srbiji. 
Tijekom srpnja, rujna i studenog ove godine, tri dućana, iz Petrovaradina i Novog Sada, pridružila su se partnerskom sustavu Univer partner. Objekti se nalaze u vlasništvu Jasmine Krstić i njenog oca Zdenka Grulovića, koji sa ovim lancem surađuju još od devedesetih godina prošlog stoljeća, kada su bili kupci na veliko.

Partnerskom su se sustavu pridružili prošle godine, i samo za godinu dana, uspjeli razviti pravu malu mrežu unutar Univer partner trgovina, budući da se u njihovom vlasništvu sada nalazi pet trgovina pod ovim brandom. Trgovine su uglavnom otvorene na lokacijama gdje do sada nije postojao ili nije dugo radio takav tip maloprodajnog objekta.

Pristupanjem partnerskom sustavu, oprema u ovim partnerskim dućanima je potpuno promijenjena. – Sve to sukladno novom asortimanu i potrebama kupaca, na način koji zadovoljava sve kriterije vezane za izgled i funkcioniranje novog maloprodajnog objekta – kažu u tvrtki Univerexport.

Zdenko Grulović kaže da pridruživanje mreži Univer partner predstavlja krunu dvadesetogodišnje suradnje koju ostvarije s tvrtkom Univerexport.