Postigli smo veliki uspjeh u ovoj godini – pridružila su nam se tri nova primatelja franšize. Uz to, prodaja konstantno raste. Primijetili smo da u svakom dijelu Srbije postoji potencijal za razvoj ove franšize, a cilj je da u narednih pet godina imamo između 20 i 25 primatelja franšize.
Saša Milutinović
Petak
25.12.2015
Za franšizni sustav Husse u Srbiji 2015. bila je vrlo uspješna godina. Prodaja hrane za pse i mačke ovog branda raste, kao i broj primatelja franšize.
 

Pored postojeće dvije franšize u Beogradu i jedne u Novom Sadu, franšiznoj mreži Husse pridružila su se još dva partnera – primatelj franšize za beogradske opštine Zvezdara i Vračar, te primatelj za mačvansku regiju sa sjedištem u Bogatiću.

Saša Milutinović, vlasnik master franšize švedskog branda Husse za tržište Srbije i Crne Gore, kaže da je veoma zadovoljan razvojem franšizne mreže, te da je prodaja iz dana u dan sve bolja. – Postigli smo veliki uspjeh u ovoj godini – pridružila su nam se tri nova primatelja franšize. Uz to, prodaja konstantno raste. Primijetili smo da u svakom dijelu Srbije postoji potencijal za razvoj ove franšize. Naime, jedan od osnovnih načina reklamiranja naših proizvoda jeste sponzoriranje raznih događaja poput izložbi pasa, međunarodnih natjecanja i slično. Nakon toga bi se prodaja u toj regiji značajno uvećala, a kada bi u svakoj regiji postojao primatelj franšize, poslovanje bi bilo neusporedivo bolje – objašnjava Milutinović.

On dodaje da je nove primatelje franšize privukla najviše financijska pogodnost koju su svim zainteresiranima omogućili tijekom ove godine, a koja će važiti i u narednom razdoblju. Cilj tvrtke Husse u Srbiji jeste da u narednih pet godina ima između 20 i 25 primatelja franšize.

Husse je, podsjećamo, od ove godine prisutan i u Hrvatskoj. Primatelj master franšize je tvrtka Primat Maribor d.o.o. Vlasnik tvrtke Tomislav Lušić očekuje da se u narednom razdoblju na tržištu Hrvatske Husse izdvoji kao jedan od vodećih brandova za hranu i opremu za kućne ljubimce.