Američke franšize sada dostupne u Hrvatskoj

EGS je tvrtka koja već desetljećima predstavlja i zastupa američke franšizne brandove na tržištima Europe i Azije.
 

EGS se vodi sljedećim principima pri izboru franšiznih brandova koje zastupa:

  • visoka profitabilnost franšiznih jedinica
  • stabilan rast broja franšiznih jedinica
  • brandovi koji ostvaruju visoke margine profitabilnosti i u uvjetima iznimno jake konkurencije u SAD
  • uređen sustav obuke, potpore i marketinških alata
  • poslovni model koji omogućuje primateljima dobar povrat investicija

EGS sada traži zainteresirane za master franšizu za Hrvtasku (i/ili neku od zemalja regije) za 6 dokazanih američkih franšizinih koncepata.

Arby’s – Američki sendvič bar. To je najveći svjetski lanac restorana koji nudi vrhunske (high-end) sendviče. Mrežu restorana Arby’s čini 3.400 restorana u SAD, Kanadi, zemljama Bliskog istoka i Turskoj. Više od 50 godina Arby’s nudi potrošačima ručno pravljene sendviče, raznovrsnu kuhinju i izuzetno ukusne deserte. Temelj kuhinje čine isključivo zdrave namirnice vrhunske kvalitete. Arby’s se time pozicionira između fast-food i fast casual restorana. Primatelj franšize mora raspolagati s dovoljno kapitala za otvorenje nekoliko restorana u Hrvatskoj (i/ili regiji).

LG Laundry Lounge

Denny’s – Restorani klasične američke kuhinje. Mrežu restorana čini 2.150 restorana u SAD i 13 drugih zemalja. Denny’s je najveći svjetski lanac restorana s mjestima za sjedenje i punom uslugom (u kojima goste uslužuju konobari), pri čemu postoji i dio restorana s barom. Restorani su namijenjeni svim ciljanim skupinama: mladim parovima, obiteljima i starijim osobama. Mreža restorana posluje već više od 60 godina, a svake godine usluži više od 32 milijuna gostiju! Kandidati za ovu franšizu moraju biti spremni te u stanju otvoriti više Denny’s restorana u Hrvatskoj (i/ili regiji).

Lawry’s – Premium restorani. Kultni američki restorani s menijem od 5 zvjezdica, koji služe različite obroke poput mesa, ribe, startera i izvrsnih delikatesa. Sva se hrana poslužuje na specijalnim kolicima za serviranje, uz vrhunsku uslugu obučenih konobara. Lawry’s je obiteljska tvrtka s tradicijom dugom 75 godina. Restorani imaju i po 900m2. Lawry ’s restorani trenutno posluju u SAD, Japanu, Južnoj Koreji, Singapuru, Tajvanu i Kini.

Helen Doron

PJ’s Coffee of New Orleans – kave koje je osnovala Phyllis Jordan u New Orleansu 1978. godine. Smatra se pionirom u industriji kafeterija, koji umijećem pažljive selekcije, uzgoja i prženja kave, dokazuje da su predanost i umjetnost pravljenja kave ključni za popularnost ovog napitka. PJ’s Coffee služi široki izbor toplih, hladnih i ledenih kava spravljenih od vrhunske arabica kave, kao i organske čajeve i peciva za doručak. PJ’s u ovome trenutku ima 65 kafeterija u SAD.

Katažina Kvjatkovska

Sky Zone – igraonica s trampolinima pod krovom – u zatvorenom prostoru. Koncept se temelji na ideji „zabavnog fitnessa“, gdje se ljudi različitih uzrasta u isto vrijeme zabavljaju i vježbaju. Najveća je svjetska mreža parkova/igraonica sa trampolinima, s više od 100 franšiznih jedinica u SAD, Australiji, Kanadi, Meksiku, i sa licencama u Čileu, Kuvajtu, Saudijskoj Arabiji i Velikoj Britaniji. Sky Zone pruža zabavu za sve – i individualnim klijentima i skupinama, kroz organizirana događanja ili organizaciju rođendana.

Tilted Kilt – mnogo je više od restorana, mnogo više od sport kafića. Pruža zabavu i dobru atmosferu. To je mjesto gdje možete uživati u sportskim događanjima pijući pivo i provodeći vrijeme s prijateljima. U ponudi je meni s više od 30 vrsti piva – točenog i u bocama – te širok izbor alkoholnih pića. Posebno je poznat po usluzi koju pružaju nadaleko poznate Tilted Kilt Girls™ djevojke i Tilted Kilt Boys ™ momci.

Roomescape, Novi Sad


Saznajte više
Ispunite kontakt formu u nastavku, ako želite više informacija. Informacije sadržane u formi proslijeđuju se izravno EGS.
Saznajte više
Podaci o kandidatu
Podaci o kandidatu
Dodatne informacije
Dodatne informacije
If you see this, leave this form field blank