19.01.2016

Uspješna godina za Conte of Florence

Za modni brand Conte of Florence, koji u Srbiji posluje kao franšiza, prošla je godina bila uspješna i kada je riječ o širenju maloprodajne mreže i ukupnog poslovanja.

Srbijanska tvrtka Velvet sport postala je 2014. primatelj master franšize talijanskog branda Conte of Florence za sve zemlje bivše Jugoslavije. Prve je trgovine tvrtka otvorila u Beogradu i Novom Sadu 2014, da bi se širenje nastavilo tijekom prošle godine.

Conte of Florence, moda Fot. Conte of Florence - Srbija / Facebook

Brand Conte of Florence postoji od 1952, ima jako dugu tradiciju i vjerujemo u njegov uspjeh i na ovim prostorima. Imamo namjeru i dalje širiti ovaj brand kroz franšizu u svim zemljama bivše Jugoslavije.
Sanja Đorđević

Sanja Đorđević, direktorica tvrtke Velvet sport, od početka je imala cilj proširiti franšiznu mrežu. Tijekom prošle godine, tvrtka Velvet sport otvorila je i treću trgovinu u Srbiji, na Kopaoniku. Pored toga, date su i dvije franšize izvan granica Srbije.

Prvo je, sredinom godine, otvorena franšizna trgovina u Budvi u tržnom centru TQ Plaza. Primatelj franšize za regiju Budve postala je tvrtka Time Marine. Krajem listopada 2015. počela je s radom i trgovina u Ljubljani, a primatelj franšize za taj grad je tvrtka Taurus.

Poslovanje je u prošloj godini bilo bolje nego 2014, tako da postupno napredujemo. Brand Conte of Florence postoji od 1952, ima jako dugu tradiciju i vjerujemo u njegov uspjeh i na ovim prostorima. Imamo namjeru i dalje širiti ovaj brand kroz franšizu u svim zemljama bivše Jugoslavije – kaže Sanja Đorđević.

Podijeli članak

Komentariraj na forumu

0

želite više?

newsletter Franchising.hr

If you see this, leave this form field blank