Prva franšizna poslovnica u Hrvatskoj otvorena je u Rijeci, u prolazu MK Kozulić 3 (Zagrad)
Ponedjeljak
01.02.2016
Franšizni sustav Fly Fly Travel službeno je počeo s radom u Rijeci 29. siječnja. U narednom razdoblju, u planu je širenje franšizne mreže diljem Hrvatske.
 

Prva franšizna poslovnica u Hrvatskoj otvorena je u prolazu MK Kozulić 3 (Zagrad), a osim avio-karata i turističkih aranžmana za sve destinacije svijeta, ljubitelji avijacije moći će kuputi makete aviona poznatih svjetskih tvrtki u Fly Fly Shopu, koji je otvoren u okviru poslovnice.

Primatelj master franšize je tvrtka Positive Group, a u planu je da se u narednim godinama mreža poslovnica proširi diljem Hrvatske.

Sastavni dio tvrtke je i Fly Fly Academy koji se bavi obrazovanjem kadrova sa različitih područja avio- industrije, a najpopularnija obuka je za kabinsko osoblje, tako da dolaskom Fly Fly Travela u Hrvatsku postojat će mogućnost i pohađanja obuke za jedno od najpopularnijih zanimanja „Cabin Crew“.

Tvrtka će izdavati i dvojezični mjesečni magazin Fly & Travel Inflight Magazine (na hrvatskom i engleskom), u kojem se objavljuju članci o civilnoj avijaciji, turizmu, putovanjima te koji će, ujedno, biti marketinška potpora franšiznom sustavu.

Tvrtka Fly Fly Travel osnovana je 2009. godine, a vlastite ili franšizne poslovnice, osim u Hrvatskoj, ima u Srbiji, Crnoj Gori, Bosni i Hercegovini, Sloveniji, Austriji i Turskoj.


Popularno na forumu