Surf’n’Fries nastavlja širiti svoju franšiznu mrežu u nekoliko zemalja i to kroz sva tri formata – klasični bar, Trailer i Mobile.
Utorak
15.03.2016
Riječki lanac barova za prodaju pomfrija Surf’n’Fries tijekom će ove godine početi poslovanje na nekoliko tržišta. Za nekoliko dana, otvara franšizu u Irskoj.
 

Andrija Čolak, suvlasnik koncepta Surf'n'Fries, kaže da su potpisali ugovor o master franšizi za teritorij Irske, a uskoro počinju s radom i franšizne jedinice u Njemačkoj, u kojoj su također našli primatelja master franšize.
– Tijekom proteklog vikenda testirali smo franšizu u Irskoj, a velika će premijera biti 17. ožujka u Dublinu za St. Patrick's Day. Prva franšizna jedinica bit će zapravo Surf'n'Fries Trailer – koncept koji uključuje prikolicu s kuhinjom. Primatelj franšize je porijeklom iz Rijeke, dobro je upoznat sa brandom i ima u planu da u sljedećih pet godina otvori najmanje pet dućana – kaže Čolak.

Prva franšiza u Njemačkoj će, prema njegovim riječima, također biti Surf'n'Fries Trailer, ali i dva Mobile koncepta (skromnije opremljen mobilni objekt pogodan za sve lokacije).

Dobra je vijest i da primatelj master franšize u Vijetnamu uskoro otvara treći pomfri bar u samom središtu Hanoia. – Uskoro bi trebali otvoriti i pilot dućan u Iranu, a u Moskvi – Surf'n'Fries Trailer. Nadamo se da ćemo do kraja godine franšizu otvoriti i Dubaiju – kaže Čolak.