Forum o članku: Kako zaposliti i otpustiti

13.11.2013.
Anna Beograd
*.ptt.rs

ZA SVAKU POHVALU!!! Prijatno sam iznenadjena i iskreno se nadam,da ce i kompanije u Srbiji shvatiti vaznost ovog proekta ili usluga ovih agencija i za njihovo poslovanje!Potpuno je tacno da \"potencialni poslodavci\" u svojim oglasima ili konkursima raspisanim za primanje nove radne snage skoro uopste negovore o uslovima rada,nepreciziraju mnogo toga,i kao posledica se javlja ne zadovoljstvo ili novog radnika ili poslodavca. . .

Mišljenja iznijeta u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne predstavljaju stavove tvrtke PROFIT franchise services. Komentari koji sadrže elemente oglašavanja ili očigledno narušavaju načela pristojnog ponašanja neće biti objavljeni.

Komentare mogu postavljati samo registrovani korisnici. IP adresa osobe koja ostavlja komentar biće vidljiva svim korisnicima. Korisnički račun biti blokiran ako komentari sadrže reklamne, uvredljive, vulgarne, prijeteće ili rasističke poruke. Ako primijetite zloupotrebu, obratite se na: redakcija@franchising.hr.

Administrator foruma ima pravo da objedini komentare o sličnim temama i da temama dodjeli prikladnije nazive.

Redakcija portala zadržava pravo koristiti cijeli ili dio komentara sa foruma u člancima koji se objavljuju na stranicama Franchising.hr, kao i u časopisu ili drugim tiskanim materijalima.

želite više?

newsletter Franchising.hr

If you see this, leave this form field blank