Forum o članku: Moderna praonica

18.08.2016.
komentar: 1
*.eronet.ba

Namjeravam otvoriti samoposlužnu praonicu rublja, ali nisam dovoljno upućena u franšizno poslovanje. Kontaktirala sam više brendova i za sada mi se ponuda brenda Speed Queen Investor čini najzanimljivijom. Koliko sam shvatila radi se o vodećem brendu u SAD-u u području industrijske opreme za obradu rublja koja prati klijenta od početka do kraja projekta (financiranje 70%, pomoć pri odabiru lokacije, marketingu itd.). Međutim, ja bih se željela najprije raspitati i čuti mišljenja drugih. Jeste li čuli za ovaj brend? Je li netko možda već otvorio praonicu s njima? Evo njihovog web sajta: http://speedqueeninvestor.com/hr/ Svi savjeti i mišljenja o ovom brendu i, općenito, o otvaranju samoposlužne praonice rublja dobrodošli su. Unaprijed zahvaljujem!

Mišljenja iznijeta u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne predstavljaju stavove tvrtke PROFIT franchise services. Komentari koji sadrže elemente oglašavanja ili očigledno narušavaju načela pristojnog ponašanja neće biti objavljeni.

Komentare mogu postavljati samo registrovani korisnici. IP adresa osobe koja ostavlja komentar biće vidljiva svim korisnicima. Korisnički račun biti blokiran ako komentari sadrže reklamne, uvredljive, vulgarne, prijeteće ili rasističke poruke. Ako primijetite zloupotrebu, obratite se na: redakcija@franchising.hr.

Administrator foruma ima pravo da objedini komentare o sličnim temama i da temama dodjeli prikladnije nazive.

Redakcija portala zadržava pravo koristiti cijeli ili dio komentara sa foruma u člancima koji se objavljuju na stranicama Franchising.hr, kao i u časopisu ili drugim tiskanim materijalima.

želite više?

newsletter Franchising.hr

If you see this, leave this form field blank