Forum o članku: Moderna praonica 6

Stefania Girotti 18.08.2016 *.ero2.eronet.ba

1
Namjeravam otvoriti samoposlužnu praonicu rublja, ali nisam dovoljno upućena u franšizno poslovanje. Kontaktirala sam više brendova i za sada mi se ponuda brenda Speed Queen Investor čini najzanimljivijom. Koliko sam shvatila radi se o vodećem brendu u SAD-u u području industrijske opreme za obradu rublja koja prati klijenta od početka do kraja projekta (financiranje 70%, pomoć pri odabiru lokacije, marketingu itd.). Međutim, ja bih se željela najprije raspitati i čuti mišljenja drugih. Jeste li čuli za ovaj brend? Je li netko možda već otvorio praonicu s njima? Evo njihovog web sajta: http://speedqueeninvestor.com/hr/ Svi savjeti i mišljenja o ovom brendu i, općenito, o otvaranju samoposlužne praonice rublja dobrodošli su. Unaprijed zahvaljujem!

Ostale kategorije

Mišljenja iznesena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne predstavljaju stavove tvrtke PROFIT franchise services. Komentari koji sadrže elemente oglašavanja ili očito krše načela pristojnog ponašanja neće biti objavljeni ili će biti izbrisani. 

Samo registrirani korisnici mogu objavljivati komentare. IP adresa osobe koja je komentirala bit će vidljiva svim korisnicima. Korisnički će nalog biti blokiran ako komentari sadrže oglašavanje te uvredljive, vulgarne, prijeteće ili rasističke poruke. Ako primijetite zlouporabu, molimo kontaktirajte: redakcija@franchising.hr.

Administrator foruma ima pravo kombinirati komentare na slične teme i dodijeliti odgovarajuće naslove temama.

Uredništvo portala zadržava pravo korištenja cijelog ili dijela komentara s foruma u člancima objavljenim na stranicama Franchising.hr, kao i u časopisu ili drugim tiskanim materijalima gdje je uredništvo izdavač.