Forum o članku: Kako do ideja za pokretanje posla?

05.10.2017.
komentar: 1
*.211.52.27

Pozdrav svima, pišem ovo svjedočanstvo, jer sam jako zahvalan za ono što je g. Hladno dobro učinio za mene i moju obitelj, kad sam mislio da nema nade da je došao i da se moja obitelj ponovno osjeti živo posudivši nam zajam po vrlo niskoj kamatnoj stopi od 3%. Pa tražio sam zajam za podmirivanje dugova za protekla tri mjeseca sve što sam upoznao i preuzeo moj novac dok nisam konačno upoznao Boga koji je poslao zajmodavca. Nikada nisam mislio da još uvijek postoje vjerodostojni zajmodavci na internetu, ali na moje najveće iznenađenje sam dobio moj zajam bez gubitka puno vremena ,,,, I ti si poslovni čovjek ili žena? Trebate li sredstva za pokretanje vlastitog posla? Trebate li zajam za podmirenje duga ili isplatu računa ili početak lijepog posla? Trebate li sredstva za financiranje projekta? brzo e-mail ,, chillwellfinancialhome @ gmail.com, za brz i lagan kredit danas .....

Mišljenja iznijeta u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne predstavljaju stavove tvrtke PROFIT franchise services. Komentari koji sadrže elemente oglašavanja ili očigledno narušavaju načela pristojnog ponašanja neće biti objavljeni.

Komentare mogu postavljati samo registrovani korisnici. IP adresa osobe koja ostavlja komentar biće vidljiva svim korisnicima. Korisnički račun biti blokiran ako komentari sadrže reklamne, uvredljive, vulgarne, prijeteće ili rasističke poruke. Ako primijetite zloupotrebu, obratite se na: redakcija@franchising.hr.

Administrator foruma ima pravo da objedini komentare o sličnim temama i da temama dodjeli prikladnije nazive.

Redakcija portala zadržava pravo koristiti cijeli ili dio komentara sa foruma u člancima koji se objavljuju na stranicama Franchising.hr, kao i u časopisu ili drugim tiskanim materijalima.

želite više?

newsletter Franchising.hr

If you see this, leave this form field blank