Forum o članku: Kako do ideja za pokretanje posla? 6

okaka andrew 05.10.2017 *.197.211.52.27

1
Pozdrav svima, pišem ovo svjedočanstvo, jer sam jako zahvalan za ono što je g. Hladno dobro učinio za mene i moju obitelj, kad sam mislio da nema nade da je došao i da se moja obitelj ponovno osjeti živo posudivši nam zajam po vrlo niskoj kamatnoj stopi od 3%. Pa tražio sam zajam za podmirivanje dugova za protekla tri mjeseca sve što sam upoznao i preuzeo moj novac dok nisam konačno upoznao Boga koji je poslao zajmodavca. Nikada nisam mislio da još uvijek postoje vjerodostojni zajmodavci na internetu, ali na moje najveće iznenađenje sam dobio moj zajam bez gubitka puno vremena ,,,, I ti si poslovni čovjek ili žena? Trebate li sredstva za pokretanje vlastitog posla? Trebate li zajam za podmirenje duga ili isplatu računa ili početak lijepog posla? Trebate li sredstva za financiranje projekta? brzo e-mail ,, chillwellfinancialhome @ gmail.com, za brz i lagan kredit danas .....

Ostale kategorije

Mišljenja iznesena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne predstavljaju stavove tvrtke PROFIT franchise services. Komentari koji sadrže elemente oglašavanja ili očito krše načela pristojnog ponašanja neće biti objavljeni ili će biti izbrisani. 

Samo registrirani korisnici mogu objavljivati komentare. IP adresa osobe koja je komentirala bit će vidljiva svim korisnicima. Korisnički će nalog biti blokiran ako komentari sadrže oglašavanje te uvredljive, vulgarne, prijeteće ili rasističke poruke. Ako primijetite zlouporabu, molimo kontaktirajte: redakcija@franchising.hr.

Administrator foruma ima pravo kombinirati komentare na slične teme i dodijeliti odgovarajuće naslove temama.

Uredništvo portala zadržava pravo korištenja cijelog ili dijela komentara s foruma u člancima objavljenim na stranicama Franchising.hr, kao i u časopisu ili drugim tiskanim materijalima gdje je uredništvo izdavač.