MiniPani

Podaci o franšiznom sustavu

opis franšiznog sustava

MiniPani franšiza omogućuje svojim potencijalnim primateljima da bez rizika, s minimalnom investicijom, prošire svoje postojeće poslovanje ili započnu novi, profitabilni posao.
MiniPani franšiza odlična je poslovna prilika za pojedince koji žele raditi za sebe, a da u ovom biznisu ne budu posve sami.

Od 2002. godine uspješno primjenjujemo našu franšiznu strategiju koja ispunjava sve uvjete Europskog etičkog kodeksa franšiznog poslovanja.

Djelatnost tvrtke MiniPani je proizvodnja, skladištenje i distribucija duboko smrznutog polugotovog peciva u sklopu franšiznog sustava, čiji je cilj formiranje spot-pekare (in-store bakery) u samom prodajnom prostoru primatelja franšize.

Proizvodni pogon, koji se prostire na 5.000 m2, već 11 godina proizvodi razna peciva koja se peku i prodaju u više stotina franšiznih objekata. Nakon oblikovanja i punjenja, ovisno o tome jesu li kvasni ili beskvasni, MiniPani proizvodi se fermentiraju, a zatim duboko zamrzavaju, pakiraju, a potom skladište na temperaturi od -18°C. Rok valjanosti polugotove zamrznute robe iznosi 180 dana od dana proizvodnje. Proizvodi su pakirani kilogramski ili komadno.

U prodajnoj jedinici primatelja franšize proizvodi se pripremaju i peku po unaprijed definiranim uputama za pečenje, tako da, pružajući užitak svježe ispečenog peciva, potrošačima nude konstantnu i ujednačenu kvalitetu. 

Kvaliteta proizvoda osigurava se pažljivim odabirom sirovina i stalnom kontrolom tehnološkog postupka proizvodnje od pripreme sastojaka do pakiranja gotovog proizvoda. Zahvaljujući provjerenim recepturama, pridržavajući se točno definiranih tehnoloških parametara tijekom pripreme tijesta, nadjeva, oblikovanja peciva, fermentacije te zamrzavanja, postiže se ujednačena kvaliteta MiniPani proizvoda. Razrađene upute tehnologije pečenja u posebnim, standardiziranim pećnicama u trgovinama naših franšiznih primatelja osiguravaju posljednji korak do peciva spremnih za konzumaciju. MiniPani ima integriran sustav kvalitete, sigurnosti namirnica, HACCP sustava i zaštite okoliša. Posjedujemo certificirane standarde ISO 22000 i ISO 14001. S Halal certifikatom dodatno je zaokružen još jedan kriterij kvalitete naših proizvoda.

Broj franšiznih poslovnica

Hrvatska 3 (Požega, Slavonski Brod, Čakovec)
Slovenija, Mađarska, Srbija, Makedonija, Bosna i Hercegovina, Crna Gora

Fotografija jedinice sustava
Podaci za primatelje franšize

Podrška primatelju franšize

Dobro strukturirana i vođena franšiza poput MiniPani franšize, garancija je primateljima franšize za stalan i siguran profit. Franšiza se sastoji od poslovnog paketa i sadrži:

 • pravo na korištenje branda
 • know-how – tajni poslovni koncept, intelektualno vlasništvo
 • korištenje digitalne spot pećnice – specijalno tehnički razvijene za pečenje MiniPani proizvoda za koju je dovoljna površina manja od 1m2. Pećnice rade na monofaznu struju, snaga im je 2.8 kW. U njima se za sat vremena može ispeći 4-6 kg peciva.
 • obuku za rad na spot-pećnici – obuhvaća proces od poluproizvoda do finalnog proizvoda
 • stalnu stručnu potporu putem naših terenskih suradnika koja obuhvaća tehničke, tehnološke i marketing usluge, te servisiranje spot-pećnica
 • marketing i PR
 • franšizni priručnik
 • MiniPani proizvode
 • sigurnu i pravovremenu logističku potporu, dostavu peciva do prodajnog mjesta bez prekida hladnog lanca

Procijenjena ukupna vrijednost investicije

-


Osnovni zahtjevi sustava

Potencijalni primatelj franšize treba posjedovati prodajni prostor od 5-20 m2 na frekventnom mjestu, koji može biti i u zakupu – no, prednost je svakako ako je u vlasništvu primatelja franšiza. Prodajno se mjesto uređuje uz stručnu pomoć i savjete terenskih suradnika koji se temelje na stečenom iskustvu, budući da MiniPani do sada ima  više stotina prodajnih mjesta.

Prvi koraci za pristupanje MiniPani franšizi

Ukoliko ste zainteresirani za našu ponudu i spremni za daljnju suradnju, potrebno je slijediti sljedeće korake:

 • ispunite formular na www.minipani.com i dostavite nam ga na obradu
 • u slučaju pozitivne procjene vašeg zahtjeva, naš će predstavnik ponuditi i organizirati sastanak kako bismo provjerili prodajni prostor, te predložili eventualne promjene
 • potpisivanje Ugovora o distribuciji proizvoda u MiniPani franšiznom sustavu koji će biti pravni osnov za prava i odgovornosti između davatelja franšize (nas) i primatelja franšize (vas)

Informacije o davaocu franšize

MP Alpe d.o.o. Podružnica Zagreb

Samoborska cesta 134, 10000 Zagreb

+385 91 6034042

info@minipani.com

www.minipani.com

Saznajte više

Ispunite kontakt formu u nastavku, ako želite više informacija. Informacije sadržane u formi proslijeđuju se izravno MiniPani.

Poruka
Ime i prezime *
Mjesto *
Kontakt telefon *
E-mail *
Pošalji

pročitajte članke

Najčitanije