Naturhouse

Podaci o franšiznom sustavu

opis franšiznog sustava

Naturhouse je vodeći svjetski franšizni sustav u području nutricionizma te prodaji dijetetskih proizvoda, s više od 20 godina iskustva. Prisutan je u 30 zemalja (Španjolska, Meksiko, UAE, Francuska, Italija, Poljska, Češka, Rusija, SAD, Litvanija, Malta...) i ima više od 2.000 trgovina diljem svijeta. 

Naš cilj nije samo razvoj biznisa – mi imamo misiju te želimo naučiti što više ljudi zdravijim životnim navikama i pružiti im potporu, jer dobre navike treba i održavati.  

Osmislili smo revolucionaranu metodu koja se temelji na besplatnim tjednim personaliziranim profesionalnim savjetovanjima, koja će pomoći našim klijentima da ponovno stvore pravilne prehrambene navike usmjerene na reguliranje i održavanje tjelesne težine, u čemu im potom dajemo svu moguću potporu. Svaki naš kupac dobija individualne savjete za dijetu (plan), praćen selektiranim proizvodima – nutricionističkim dodacima koji se kupuju u našim centrima, shodno dobijenim savjetima. Svi su naši dodaci prehrani 100% prirodni, proizvedeni u dvije naše laboratorije – Kiluva i Housdiet – i mogu se isključivo i ekskluzivno nabaviti samo u našim centrima.

Nudimo uspješan koncept, dokazan sa preko 6 milijuna zadovoljnih klijenata diljem svijeta, te prestižnom nagradom, koja nam je 2009. godine dodeljena od strane Top 100 Global Franchises Awards, kao franšizni sustav koji se našao na desetom mjestu najboljih franšiza na svijetu.

Osobito važan segment našeg koncepta jesu visoke i stimulativne profitne marže i za primatelje master i za primatelje individualnih franšiza, kao i niski troškovi pokretanja franšiznih centara.

Broj vlastitih poslovnica

200 ukupno 

Broj franšiznih poslovnica

Više od 2.000, od čega 2 u Hrvatskoj (u Zagrebu).

Fotografija jedinice sustava
Podaci za primatelje franšize

Podrška primatelju franšize

Imamo preko 20 godina iskustva, koje konstantno dijelimo sa primateljima naše master franšize. Asistiramo u prilagođavanju dijeta uslovima i navikama svake od zemalja u kojima poslujemo. Obezbjeđujemo profesionalni software za dijetetičare, za marketing i tehničku potporu. Pružamo početnu, ali i konstantnu obuku, kako za primatelje Master franšize, tako i za dijetetičare. 

U dodatnu potporu ulazi i mogućnost korištenja naših prilagođenih marketinških rješenja, poput magazina Peso Perfecto ili kuće zdravlja Hotel Las Dunas, u Marbelli u Španjolskoj. 


Procijenjena ukupna vrijednost investicije

Naknada za Master franšizu: 30.000 EUR

Troškovi otvaranja centra: 15.000 EUR


Osnovni zahtjevi sustava

Poželjno je da primatelj Master franšize bude osoba sa menadžerskim iskustvom i dokazanim poslovnim rezultatima. To je osoba koja posjeduje ili raspolaže sa dovoljno financijskih sredstava i za inicijalne investicije i za docniji razvoj mreže, netko tko će biti direktno i duboko uključen u poslovanje i širenje mreže (jer se, u suprotnom, teško može postići značajniji uspjeh). Prethodno iskustvo u franšizingu te nutricionizmu, dijetetici ili zdravstvu svakako je plus. 

Glavne obveze primatelja Master franšize:

  • širenje mreže kroz pronalaženje novih primatelja franšize
  • otvaranje vlastitih centara
  • pružanje podrške primateljima franšize - dijetetski treninzi, treninzi podrške, marketinške aktivnosti (na nivou čitave zemlje)
  • organizacija nabave proizvoda (supply chain) za cijelu zemlju
  • kontrola centara na čitavom teritoriju zemlje.

Informacije o davaocu franšize

Naturhouse

Calle Botanica 57, 08-908 L’Hospitalet de Llobregat, Barcelona, Spain

00 48 530 488 108

exportmanager2@naturhouse.com

www.naturhouse.com

Kontakt osoba za kandidate

Marcin Barański

Saznajte više

Ispunite kontakt formu u nastavku, ako želite više informacija. Informacije sadržane u formi proslijeđuju se izravno Naturhouse.

Poruka
Ime i prezime *
Mjesto *
Kontakt telefon *
E-mail *
Pošalji

pročitajte članke

Najčitanije