CIPO&BAXX

Podaci o franšiznom sustavu

opis franšiznog sustava

Prodaja muške i ženske odjeće u franšiznim dućanima ili multi-brend radnjama (franchise corner).

Cipo&Baxx je osnovan 1996. godine. Brzo su se izdvojili kao kompanija koja se osmelila proizvoditi farmerice, majice, dukseve, jakne, cipele i razne modne dodatke - "ekstravagantnijeg" dizajna. Visoka kvaliteta proizvoda, posvećenost detaljima, ali i dizajn koji predstavlja osvježenje na modnoj sceni, izgradili su dobru poziciju za Cipo&Baxx na europskim tržištima. Njihove kolekcije su namijenjene ženama i muškarcima koji vole da istaknu individualnost, ne zaziru od živopisnih boja i neobičnih krojeva i koji bi da se izgledom izdvoje iz gomile.

Cipo&Baxx je danas međunarodno poznati odjevni brend s radnjama diljem svijeta: u SAD-u, Australiji, Zapadnoj Europi... Ekskluzivna prava za razvoj brenda u Centralnoj i Istočnoj Europi ima poljska tvrtka Yilba Tekstil, koja namjerava sustav proširi isključivo kroz mrežu franšiznih radnji.

Sada traže zainteresirane partnere u Hrvastkoj ali i u ostalim zemljama regije: Srbiji, Sloveniji, Bosni i Hercegovini, Crnoj Gori i Makedoniji.

Pridružite se!

Broj vlastitih poslovnica

-

Broj franšiznih poslovnica

42 franšizne radnje u Poljskoj i nekoliko stotina radnji u Australiji, Francuskoj, Mađarskoj, Nizozemskoj, Njemačkoj, Rusiji, SAD, Španjolskoj, Švedskoj i Turskoj.

Fotografija jedinice sustava
Podaci za primatelje franšize

Podrška primatelju franšize

  • Pomoć pri odabiru prodajnog prostora
  • Podrška u oglašavanju i marketingu
  • Know-how

Procijenjena ukupna vrijednost investicije

  • Ne naplaćuje se ulazna naknade
  • Ne plaća se redovita naknada
  • Iznos investicije zavisi od veličine lokala i atraktivnosti lokacije

Osnovni zahtjevi sustava

  • Veličina lokala min. 50 m2
  • Atraktivna poslovna lokacija

Informacije o davatelju franšize

Yilba Tekstil Sp. z o.o.

ul. Farbiarska 69 bud C Warszawa 02-862, Poljska

+48 504 530 085

+48 22 648 80 49

erdalcelik@cipoandbaxx.pl

www.cipoandbaxx.pl

Kontakt osoba za kandidate

Erdal Celik (komunikacija je na engleskom jeziku)

Saznajte više

Ispunite kontakt formu u nastavku, ako želite više informacija. Informacije sadržane u formi proslijeđuju se izravno CIPO&BAXX.

Poruka
Ime i prezime *
Mjesto *
Kontakt telefon *
E-mail *

pročitajte članke

Najčitanije

Informacije u katalogu dolaze od organizatora sustava. Prije potpisivanja sporazuma o suradnji, svaki kandidat treba provjeriti ponudu svakog od izlistanih sustava. Uredništvo zadržava pravo provjeriti podatke sadržane u katalogu. Ako primjetite ili primite obavijest da su bilo koji podaci u katalogu netočni ili zastarjeli, molimo kontaktirajte uredništvo.

PROFIT system, izdavač Franchising.hr portala, obavještava čitatelje da ne prikuplja ili obrađuje podatke koji se šalju putem obrasca za kontakt u katalogu. Sve informacije unesene u obrazac za kontakt šalju se e-poštom organizatoru sustava koji je naveden u katalogu, u dijelu koji se tiče informacija o franšiznom sustavu. Organizator sustava, koji prima poslane informacije, će ih koristiti za pružanje informacija o svom sustavu osobi koja je unijela upit. Slanje bilo kojih osobnih podataka je dobrovoljno, a organizator sustava koji prima podakte unijete putem obrazca za kontakt je subjekt koji je odgovoran za prikupljanje i obradu osobnih podataka.