CIPO&BAXX

Podaci o franšiznom sustavu

opis franšiznog sustava

Prodaja muške i ženske odjeće u franšiznim dućanima ili multi-brend radnjama (franchise corner).

Cipo&Baxx je osnovan 1996. godine. Brzo su se izdvojili kao kompanija koja se osmelila proizvoditi farmerice, majice, dukseve, jakne, cipele i razne modne dodatke - "ekstravagantnijeg" dizajna. Visoka kvaliteta proizvoda, posvećenost detaljima, ali i dizajn koji predstavlja osvježenje na modnoj sceni, izgradili su dobru poziciju za Cipo&Baxx na europskim tržištima. Njihove kolekcije su namijenjene ženama i muškarcima koji vole da istaknu individualnost, ne zaziru od živopisnih boja i neobičnih krojeva i koji bi da se izgledom izdvoje iz gomile.

Cipo&Baxx je danas međunarodno poznati odjevni brend s radnjama diljem svijeta: u SAD-u, Australiji, Zapadnoj Europi... Ekskluzivna prava za razvoj brenda u Centralnoj i Istočnoj Europi ima poljska tvrtka Yilba Tekstil, koja namjerava sustav proširi isključivo kroz mrežu franšiznih radnji.

Sada traže zainteresirane partnere u Hrvastkoj ali i u ostalim zemljama regije: Srbiji, Sloveniji, Bosni i Hercegovini, Crnoj Gori i Makedoniji.

Pridružite se!

Broj vlastitih poslovnica

-

Broj franšiznih poslovnica

42 franšizne radnje u Poljskoj i nekoliko stotina radnji u Australiji, Francuskoj, Mađarskoj, Nizozemskoj, Njemačkoj, Rusiji, SAD, Španjolskoj, Švedskoj i Turskoj.

Fotografija jedinice sustava
Podaci za primatelje franšize

Podrška primatelju franšize

  • Pomoć pri odabiru prodajnog prostora
  • Podrška u oglašavanju i marketingu
  • Know-how

Procijenjena ukupna vrijednost investicije

  • Ne naplaćuje se ulazna naknade
  • Ne plaća se redovita naknada
  • Iznos investicije zavisi od veličine lokala i atraktivnosti lokacije

Osnovni zahtjevi sustava

  • Veličina lokala min. 50 m2
  • Atraktivna poslovna lokacija

Informacije o davatelju franšize

Yilba Tekstil Sp. z o.o.

ul. Farbiarska 69 bud C Warszawa 02-862, Poljska

+48 504 530 085

erdalcelik@cipoandbaxx.pl

www.cipoandbaxx.pl

Kontakt osoba za kandidate

Erdal Celik (komunikacija je na engleskom jeziku)

Saznajte više

Ispunite kontakt formu u nastavku, ako želite više informacija. Informacije sadržane u formi proslijeđuju se izravno CIPO&BAXX.

Poruka
Ime i prezime *
Mjesto *
Kontakt telefon *
E-mail *

pročitajte članke

Najčitanije

PROFIT franchise services, kao deo grupacije PROFIT system (PROFIT sp. z.o.o.), kao izdavač Franchising.hr vas obavještava da ne prikuplja ili obrađuje podatke koji se šalju putem obrasca za kontakt (kontakt forma). Sve informacije unesene u kontakt formu šalju se e-poštom organizatoru franšiznog (partnerskog) sustava, kako je naveden u Katalogu. Sustav koji prima poslane informacije će ih koristiti za pružanje više informacija o vlastitom poslovanju. Slanje bilo kojih osobnih podataka je dobrovoljno, a organizator sustava koji prima podatke iz kontakt forme je subjekt koji je odgovoran za prikupljanje i obradu bilo kakvih osobnih podataka.